DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: אוי וואי ווי איזה אוטיסט יצאתי +1 xD Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אז כנראה בגלל שזה בלייר שונה זה מופיע גם על הדמות... לא הששתמש בכלל בClipping mask? חחחחחחחחח תראו אותוווווווו יודע פוטושופ, אללה דור שאפו Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אז כנראה בגלל שזה בלייר שונה זה מופיע גם על הדמות... לא הששתמש בכלל בClipping mask? לא. אני יודע למה זה ככה עכשיו הבנתי.. אני עשיתי גם בפילטר blur וזה כנראה מה שיצר את זה. אני מתקן את זה עכשיו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: חחחחחחחחח תראו אותוווווווו יודע פוטושופ, אללה דור שאפו חחחח צריך להתקדם מתישהו! Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 4 דקות DMatriX אמר: אז כנראה בגלל שזה בלייר שונה זה מופיע גם על הדמות... לא הששתמש בכלל בClipping mask? http://prntscr.com/e5bq7g תוקן נראה לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות http://prntscr.com/e5br65 אני מרגיש מקובל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות התמונות ברזולוציה שונה אז קצת קשה להגיד... אבל מה שאני כן רואה זה שעכשיו היא יותר כהה. אז כן יש שינוי זה בטוח. לגבי הBlur אני חושב שכן זה יותר טוב. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 7 דקות DMatriX אמר: התמונות ברזולוציה שונה אז קצת קשה להגיד... אבל מה שאני כן רואה זה שעכשיו היא יותר כהה. אז כן יש שינוי זה בטוח. לגבי הBlur אני חושב שכן זה יותר טוב. זה כהה יותר כי בפוטושופ זה יותר כהה מבתמונה רגילה.. ככה זה ביורגיים: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו