Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אז הכנתי לראשונה splatter art! אשמח לביקורות בונות. תודה רבה רבה ל @KnowYourMeme שעזר לי מאוד ונתן לי טיפים ועצות איך לשפר את התמונה! בחרתי בהארלי קוין רק בגלל שהיא צבעונית וזה עושה לדעתי עבודה יפה יותר.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בפברואר 6 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות אהבתי :) נראה מצוין ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת SpAze אמר: אהבתי :) נראה מצוין ! תודה, ביקשתי אבל ביקורת בונה.. אשמח לשמוע מה אהבת מה לא וכאלה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בפברואר 6 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אהבתי שעשית בצבעים צד אחד כחול וצד אחד ורוד. רק חבל שבצד הכחול יש קצת ורוד לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אולי זה רק אני אבל התמונה נראת טיפה לא בפוקוס... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות אני לא ירשום לרשום יפה אז :O? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אולי זה רק אני אבל התמונה נראת טיפה לא בפוקוס... עשיתי blur לספלאטר כנראה בגלל זה לפני 6 דקות MetalHead אמר: אהבתי שעשית בצבעים צד אחד כחול וצד אחד ורוד. רק חבל שבצד הכחול יש קצת ורוד אני השתמשתי בצבעים של הדמות.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: אני לא ירשום לרשום יפה אז :O? עמוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אני לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל אם הSplash נמצא על Layer בנפרד מהתמונה אולי כדי שתעשה את הBlure רק עליו... לדעתי זה יהיה יותר יפה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 4 דקות DMatriX אמר: אני לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל אם הSplash נמצא על Layer בנפרד מהתמונה אולי כדי שתעשה את הBlure רק עליו... לדעתי זה יהיה יותר יפה. עשיתי רק עליו חחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות הכנתי אחד כדי לעזור לך עם הBlure, ואתה כן יכול לשים את אותו רק על הSplatter. תראה: יכול להיות שלא הכנו את זה אחד כמו השני אבל אני מאמין שזה אותו העיקרון רק שאתה עשית את זה מסביב לכל הדמות ואני רק מהצד. בכל מקרה, אם כן עשינו בצורה דומה אתה פשוט צריך לשים את הBlure על הClipping mask. ככה הוא לא נוגע בדמות עצמה. השתמשנו בBrush שונה אבל אותו עיקרון. מקווה שזה עזר לך. עשיתי את התמונה הזאת ב20 דקות אז לא לשפוט.... חחחחח Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 8 דקות DMatriX אמר: הכנתי אחד כדי לעזור לך עם הBlure, ואתה כן יכול לשים את אותו רק על הSplatter. תראה: יכול להיות שלא הכנו את זה אחד כמו השני אבל אני מאמין שזה אותו העיקרון רק שאתה עשית את זה מסביב לכל הדמות ואני רק מהצד. בכל מקרה, אם כן עשינו בצורה דומה אתה פשוט צריך לשים את הBlure על הClipping mask. ככה הוא לא נוגע בדמות עצמה. השתמשנו בBrush שונה אבל אותו עיקרון. מקווה שזה עזר לך. עשיתי את התמונה הזאת ב20 דקות אז לא לשפוט.... חחחחח אני עשיתי לייר מתחת לדמות את זה ושמתי רק על הלייר הזה בלור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 42 דקות Steve אמר: עמוק אוי וואי ווי איזה אוטיסט יצאתי Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת Steve אמר: אני עשיתי לייר מתחת לדמות את זה ושמתי רק על הלייר הזה בלור אז כנראה בגלל שזה בלייר שונה זה מופיע גם על הדמות... לא הששתמש בכלל בClipping mask? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: אוי וואי ווי איזה אוטיסט יצאתי לפחות אני יודע שאתה לא(נראה לי LUL) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו