DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אז הכנתי עוד אחד! אותו קונספט, רק פרטים שונים. אתם תבינו לבד. רק שהפעם גיליתי שיש Brush כמעט לכל דבר שרוצים... לא צריך אפילו לנסות להכין לבד. אז הוספתי אותם! הוספתי עננים, וwater splash. שיחקתי עם צלליות, צבעים, ולדעתי יצא ממש יפה. רציתי להוסיף גם מפל שיוצא מהפיה של הבקבוק אבל זה לא הסדר לי כל כך טוב עם הצבעים אז לא הוספתי... בכל מקרה, מקווה שיש שיפור לאור התגלית הזאת של Photo manipulation הראש שלי מפוצץ ברעיונות לעשות, לכן אתם כנראה הולכים לראות אותי פה עוד הרבה xD Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות יחסית לקודם זה אחד גרוע לא רואים את ההשתקפות של הבקבוק זה יוצא פה סתם תמונה על תמונה והעננים אמורים לצאת מהבקבוק? תנסה לחשוב שזה בתוך הבקבוק ולא עליו, השמים בצד שמאל (שלנו) עולים על הבקבוק עצמו Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: יחסית לקודם זה אחד גרוע לא רואים את ההשתקפות של הבקבוק זה יוצא פה סתם תמונה על תמונה והעננים אמורים לצאת מהבקבוק? תנסה לחשוב שזה בתוך הבקבוק ולא עליו, השמים בצד שמאל (שלנו) עולים על הבקבוק עצמו רציתי בכוונה שזה יצא בחוץ כדי שזה יקבל אפקט של 3D. ולגבי ההשתקפות, זה גם בכוונה, לדעתי זה נראה יותר טוב שרואים רק קצת ממנו במקום את כולו. הים צודק, לא שמתי לב דקה אני מתקן. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: רציתי בכוונה שזה יצא בחוץ כדי שזה יקבל אפקט של 3D. ולגבי ההשתקפות, זה גם בכוונה, לדעתי זה נראה יותר טוב שרואים רק קצת ממנו במקום את כולו. הים צודק, לא שמתי לב דקה אני מתקן. אבל אז זה לא פוטומניפולציה זה סתם תמונה על תמונה :\ Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: אבל אז זה לא פוטומניפולציה זה סתם תמונה על תמונה :\ ממש לא, כל פרט פה בא מתמונה אחרת, התמונה הזאת מורכבת כל אלה: 1. הרקע 2. הבקבוק. 3 הספינה. 4. הים. 5. השמיים. 6. העננים. 7. Water slpash. 8. הדולפינים. הצל השחור ההשתקפות והשמש הזאת באמצע עשיתי לבד אם אני הבנתי נכון פוטומניפולישון זה לקחת כמה תמונות ולחבר אותם. 8 תמונות מחוברות לא נחשבות לזה? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) אבל לא חיברת אותם מרחת אותם פה אחד על השני, בתמונה הקודמת שפרסמת ראו כזה השתקפות של הבקבוק מה שגרם לזה להראות יותר מציאותי נערך 2017 בפברואר 6 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות מסכים עם @KnowYourMeme. הכי ממפריע לי שהספינה נראית מודבקת פשוט.. כן אהבתי את העננים זה יפה לדעתי, ה water splash http://prntscr.com/e5942w לא יצא טוב הייתי משנה לו את הצבע לתכלת יותר. סה"כ לא יצא רע אבל הקודם היה יותר טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: אבל לא חיברת אותם מרחת אותם פה אחד עלה השני, בתמונה הקודמת שפרסמת ראו כזה השתקפות של הבקבוק מה שגרם לזה להראות יותר מציאותי כי ההשתקפות שם באמת מציאותית... בתמונה הקודמת הבקבוק הגיע עם השולחן, עם הקיר שבקע שלו ועם ההשתקפות. הוספתי רק את הכריש והמים. מבחינת השקעה ומספר התמונות זאת לקחה לי הרבה יותר. הקודמת היית עבודה ראשונית שלא ממש התאמצתי איתה, אלה למדתי על הקונספט. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות כנראה שלא הייתי ברור מדי. התמונה הקודמת זה בסך הכל שלושה תמונות מחוברות... מים, עוד מים, וכריש. הרקע של הבקבוק כולו הגיע מוכן. זאת היא כמעט עשרה תמונות + אפקטים מחוברים. אז הקושי בלעשות אותו יותר יפה זה יותר קשה. זה האתגר פה. ככל שיש יותר תמונות ויותר עבודה התוצאה הסופית יותר קשה לשליטה. ובגלל שהתמונה הקודמת היית קטנה וקצרה לא הייתי צריך להתאמץ יותר מדי ולהשקיע בה. בזאת ההשקעה והכמות הרבה יותר גדולה. שזה משהו שצריך לקחת בחשבון שמעריכים תמונה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 25 דקות DMatriX אמר: כנראה שלא הייתי ברור מדי. התמונה הקודמת זה בסך הכל שלושה תמונות מחוברות... מים, עוד מים, וכריש. הרקע של הבקבוק כולו הגיע מוכן. זאת היא כמעט עשרה תמונות + אפקטים מחוברים. אז הקושי בלעשות אותו יותר יפה זה יותר קשה. זה האתגר פה. ככל שיש יותר תמונות ויותר עבודה התוצאה הסופית יותר קשה לשליטה. ובגלל שהתמונה הקודמת היית קטנה וקצרה לא הייתי צריך להתאמץ יותר מדי ולהשקיע בה. בזאת ההשקעה והכמות הרבה יותר גדולה. שזה משהו שצריך לקחת בחשבון שמעריכים תמונה. לא יודע לא מסתדר לי בעין איך שזה נראה, אני אישית לא יודע לעשות פוטומניפולציה אז אולי בגלל זה אני לא רואה את זה Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 6 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות אין ספק שאתה יצירתי שמעתי שצוות יורגיים מחפש מעצבים :P קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו