N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות אז מי לא מכיר את השיר החדש של סטטיק ובן אל זהבאז מאז שהשיר פורסם יצאו עשרות פרודיות, אבל מושקעת כמו זאת לא ראיתי עוד! אז אני מאמין שכול הותיקים בקהילה מכירים את CrazyLifeE מי שלא מכיר, הוא מוכר בתור Frags editor. אני מזמין אותכם לשמוע את הפרודיה שלו "גלובל" CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 6 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות מצחיק כי אני שיחקתי פייסאיט ואז יצא לי לשחק איתו לפני שנה בערך ואז הוא לא היה יוטיובר או כלום פשוט חבר טוב שלי וראתי לו את הקהילה הזו ואז הוא התחיל ערוץ יוטיוב ולהיות לאט לאט פחות נחמד הוא התחיל להרגיש כאלו הוא מפורסם והתחיל להסיר והסיר אותי גם לנושא הפורודיה לא משהו אני לא אוהב את זה שהוא נותן לאותו הילד בן ה9 לשיר... "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות לפני כעת KnifeSkrops אמר: מצחיק כי אני שיחקתי פייסאיט ואז יצא לי לשחק איתו לפני שנה בערך ואז הוא לא היה יוטיובר או כלום פשוט חבר טוב שלי וראתי לו את הקהילה הזו ואז הוא התחיל ערוץ יוטיוב ולהיות לאט לאט פחות נחמד הוא התחיל להרגיש כאלו הוא מפורסם והתחיל להסיר והסיר אותי גם לנושא הפורודיה לא משהו אני לא אוהב את זה שהוא נותן לאותו הילד בן ה9 לשיר... הילד בן ה9 זה סטינגר ישראל אתה מוזמן לחפש אותו ביוטיוב דבר שני CrazyLifeE בקהילה מאז שהיא הוקמה! הוא פרש אבל לפני שהוא פרש הוא היה חבר טוב של גיל ודור ועוד מההנהלה הגבוהה! CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 6 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות הקול שלהם מצמרר ולא, לא בגלל שהוא יפה, ההפך. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 9 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות פרודיה לא משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בפברואר 9 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות מחלוב. שילוב של מחריד ועלוב. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות כרגיל אני יענה על זה ב GIFS Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 9 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות שישארו בתור פראג מוברים וילדי מיינקראפט עדיף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 9 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 43 דקות The Donger אמר: מחלוב. שילוב של מחריד ועלוב. לפני 42 דקות KnowYourMeme אמר: כרגיל אני יענה על זה ב GIFS חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אתה הורג אותי מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בפברואר 9 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני 1 שעה The Donger אמר: מחלוב. שילוב של מחריד ועלוב. חרוב boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בפברואר 10 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות זה דיי נורא ... חטפתי איידס הרגע . השקעה גם לא משהו בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו