DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני שאתם קוראים, תסתכלו לפני כמה זמן האשכול הזה פורסם ותבינו מה השעה שאני עושה את זה.... מאוד משעמם לי ואני לא מצליח להירדם... אז אני מתנסה טיפה במשהו שנקרא Photo Manipulation . בעיקרון לוקחים תמונות ומשלבים אותם ביחד כדי שיראה כמו תמונה אחת (אולי אני טועה, זה מה שהבנתי). אני צפיתי במדריך ביוטיוב ופחות או יותר עקבתי אחרי מה שהוא עשה אבל שיניתי כמה דברים (הבקבוק, הכריש והתמונות של המים). וזה מה שיצא לי: לדעתי זה יצא לא רע יחסית לפעם ראשונה... המחיקה של המים על הבקבוק יצא לי טיפה עקומה, אבל לדעתי השאר סבבה... אני מבקש, ביקורת בונה! לא "יפה" ולא "חרא". רק הצעות לשיפורים. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות וואו אוקי יצא נדיר לפעם ראשונה, אין מה להוסיף, כמו שציינת רק המחיקה טיפ טיפה לא נותנת לזה את התחושה שאלה מים אמיתים ורואים צל של משהו עליהם חח, תנסה לשים מים אחרים וRENDER של כריש אם זה בתמונה אחת Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה KnowYourMeme אמר: וואו אוקי יצא נדיר לפעם ראשונה, אין מה להוסיף, כמו שציינת רק המחיקה טיפ טיפה לא נותנת לזה את התחושה שאלה מים אמיתים ורואים צל של משהו עליהם חח, תנסה לשים מים אחרים וRENDER של כריש אם זה בתמונה אחת אם אתה מתכוון לחלק הזה: זה לא צל, אני שמתי תמונה של Splashing water על רקע של ים. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה DMatriX אמר: אם אתה מתכוון לחלק הזה: זה לא צל, אני שמתי תמונה של Splashing water על רקע של ים. אה חשבתי שזה איזה הר או משהו, תרחיב אותו ותתן לו עוד צבע לבן, SPLASH לא שחור >< Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפעם ראשונה זה ממש טוב ועוד בלילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 6 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות נראה טוב, במיוחד לפעם ראשונה. הדבר היחיד שקצת הציק לי זה החלק שמחבר בין המים לאוויר כביכול.. http://prntscr.com/e54giq פה << זה לא ממש נראה כמו מים שם אבל יצא טוב מאוד לפעם ראשונה.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בפברואר 6 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפי דעתי יהיה לך הכי נוח לעשות את המחיקה עם הPEN TOOL זה עושה את זה חלק וטוב. והייתי מרנדר את המים טוב יותר ומוסיף אפקטים של בועות בקטנה. בכללי יצא ממש סבבה לפעם ראשונה. תמשיך כך! You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו