InaalAolam 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 InaalAolam חדש/ה ב־YourGame Yoad 0 9 הודעות אז מה קורה זה ינעל העולם למי שמכיר אותי מהשרת Bhop של הקהילה אתמול בערב כזה ניסיתי להיכנס וזה לא נכנס לי לשרת פתאום אחר כך אני קולט פתאום רשום בקונסול "Banned by server" חשבתי שזה סתם ולמחרת(היום) ניסיתי שוב פעם להיכנס ושוב פעם זה רושם "Banned by server", אין לי מושג מהי הסיבה לא קיללתי שום ילד ששיחק שמה אני די שקט אני לא מדבר יותר מידי ואני מאוד אוהב את השרת BHOP שלכם ולא היה לי ציטים ואני גם לא הכי טוב בשרת אז בבקשה תורידו לי את הבאן כי זה ממש מעצבן שקיבלתי באן על כלום! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
InaalAolam 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 InaalAolam חדש/ה ב־YourGame Yoad 0 9 הודעות לא משנה כבר זה הסתדר איכשהו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות תקשיב זה לא באן... השרתים קרסו בגלל העידכון בבקשה לא להביא באן על שעניתי לו רק להסביר לו עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 10 דקות shahar3690 אמר: תקשיב זה לא באן... השרתים קרסו בגלל העידכון בבקשה לא להביא באן על שעניתי לו רק להסביר לו זה לא בגלל זה.. בכל מקרה המקרה טופל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות עם זה טופל אז ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 בפברואר 6 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות להבא אם יקרה מקרה כזה וזה פונה לכולם, תנסה להסתפק בפחות סימני קריאה ושפה קצת יותר הולמת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.