Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) אני זוכר שהמדריך הקודם עורר פה קצת אנשים, אבל אני מרגיש ששוב נרדם קצת, אני אישית אין לי "מוזה" ליצור משהו חדש ><, אבל לפני שאני שורף כמה שעות אני עושה סקר, אם לא יהיה מינימום 25 הצבעות אני לא יחשוב אפילו על להכין כי זה הרבה זמן גם לחשוב על מה לעשות + אני רוצה ללמד סטייל חדש כביכול, אם זה יצא שמעל 25 הצביעו שכן אני יכין אפילו 2 מדריכים, Splatter Art - דוגמא ו 2 Colors - דוגמא ואני מבטיח שמינימום אחד מהם לא יהיה ANIME >< אם יהיה 40+ הצבעות אני ילמד משהו קשה יותר עם PENTOOL - דוגמא - או - או אני רואה גם ש הקהילה מחפשת מעצבים, אולי חלק ממכם יגלו שזה קל להם וירצו להצתרף לצוות הקהילה, אני הייתי מצטרף אבל אני עוד מעט מתגייס ואין לי ראש לזה עכשיו. נערך 2017 בפברואר 5 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 5 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 9 דקות KnowYourMeme אמר: אני הייתי מצטרף אבל אני עוד מעט מתגייס ואין לי ראש לזה עכשיו. תהיה עריק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה EYT אמר: תהיה עריק לא הצלחתי להוריד פרופיל, אמרו לי שאין לי פלטפוס L:ADSKJLינשדגחכלשדגחכמ שדתגכח>MASF Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לא הצלחתי את הקודם אני לא מבין גדול בפוטושופ. אשמח אם תעשה עוד מדריך (: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 21 דקות Scrab אמר: לא הצלחתי את הקודם אני לא מבין גדול בפוטושופ. אשמח אם תעשה עוד מדריך (: מה היה בקודם מסובך? הכל היה מפורט ויכלת לשאול באשכול :\ או לפתוח אשכול חדש ולשאול מה מי מו אם אתה עוקב בפורום גרפיקה אתה רואה שאני עונה ועוזר על 99% מהדברים, זה פשוט היה קצת עצלנות מצידך Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 3 דקות KnowYourMeme אמר: מה היה בקודם מסובך? הכל היה מפורט ויכלת לשאול באשכול :\ או לפתוח אשכול חדש ולשאול מה מי מו אם אתה עוקב בפורום גרפיקה אתה רואה שאני עונה ועוזר על 99% מהדברים, זה פשוט היה קצת עצלנות מצידך אולי קצת הייתי עצלן. אבל הפוטושופ היה מסובך בשבילי אנסה שוב לא מצאתי חצי מהדברים... פעם הבאה אם אני אצטרך עזרה אני אפתח אשכול בפורום גרפיקה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Scrab אמר: אולי קצת הייתי עצלן. אבל הפוטושופ היה מסובך בשבילי אנסה שוב לא מצאתי חצי מהדברים... פעם הבאה אם אני אצטרך עזרה אני אפתח אשכול בפורום גרפיקה מעולה :) Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות hmmm up Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) אוקי יש 18 הצבעות, צפו למדריך היום או מחר, אם יגיע ל25 יהיה עוד אחד ואם 40 אז עוד אחד. נערך 2017 בפברואר 6 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות מדריך שני הועלה Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות up Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בפברואר 12 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות down boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בפברואר 12 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות @KnowYourMeme שמע אני בתוכנה חרשתי שעה ואני לא מצאתי אפילו את העיפרון שבעזרתו מאיירים את הדמות ולצערי ניגמר לי תקופת הניסיון אז פרשתי מה שכן התוכנה עדיין אצלי כי אחרי תקופת הניסיון צריך לשלם כסף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו