TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות שם מדווח על הבעיה\באג: TOV AHI השרת בו קרתה הבעיה: (שם השרת): JAIL פירוט על הבעיה\באג: נבחרתי לסיטי ובסוף הראונד הנבחר יצא כשהיה VOTE ואני הייתי הנבחר כי הוא בחר אותי שני. וכשהיה את ה VOTE לא יכולתי לכתוב מספר. צילום של הבעיה (במידה ויש): אין הערות: מקווה שתתקנו את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות זה לא באג, זה בכוונה. המערכת לא יכולה לנחש מתי הנבחר הראשון יצא, ולכן זה מונע מהנבחר הבא מלהיבחר לסיטי. יש שאלות או שאפשר לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 1 שעה Zpower אמר: זה לא באג, זה בכוונה. המערכת לא יכולה לנחש מתי הנבחר הראשון יצא, ולכן זה מונע מהנבחר הבא מלהיבחר לסיטי. יש שאלות או שאפשר לנעול? אבל זה לא הוגן... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 6 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לפני 17 שעות TheSqueezy אמר: אבל זה לא הוגן... אני מבין שזה לא הוגן, אבל אין מה לעשות, המערכת לא יודעת לזהות מתי הוא יצא, ולכן ככה זה עובד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 6 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 2 שעות Zpower אמר: אני מבין שזה לא הוגן, אבל אין מה לעשות, המערכת לא יודעת לזהות מתי הוא יצא, ולכן ככה זה עובד. אפשר לנעול. תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.