Spok3y 421 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות (נערך) מה קורה לשרתים? השרת של הארנה נדפק.. לאדמין אין גישות,אנשים מספים במיק מקללים, אין !rank או !top, כל סוף ראונד זה מספים את הראנקים של כולם והשרת קורס לפעמים וצריך לחכות לאדמין שיש לו גישות לאחסון שיחזיר (השרת קרס היום ב9 בבוקר וחזר רק ב1 בצהריים בערך) אני מקווה שתסדרו את השרת אם אתם צריכים איכשהו עזרה אני פנוי ומוכן לעזור די בטוח שזה גם קורה בשרתים אחרים.. נערך 2017 בפברואר 5 על ידי spok3y סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בפברואר 5 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות בוא הסביר לך כמה דברים שהבנתי בעברי כאדמין שם שרת הארנה בעבר קרס/הפינג עלה לרוב, למה שאלה יפה: בעבר השם היה מאוחסן על חוות שרתים ישראלים זאת אומרת שהפינג שלך יגיע רק עד 20 והוא יכול להגיע עד 5! אנשים מישראל פשוט אהבו להקריס אותו אני לדוגמה הבאתי לא פעם אחד הבאתי באן למשהו שפשוט הקריס את השרת למה? כי הבאתי לו ולחבר שלו מיוט על ששם מוזיקה. עכשיו השאלה שנשאלת למה הם עושים את זה עד עכשיו אין לי תשובה לשאלה הזאת אבל לדעתי הם עושים את זה כדי לצאת "מגניבים" ליד חברים שלהם. עכשיו כדי שזה לא יקרה שוב מה עשינו? עברנו את השרת לחוות שרתים בחול זאת אומרת שפינג גדל אם שמת לב. עכשיו אחרי שהוא עבר נתנו לו שבוע ניסיון לבדוק שהוא יעבוד כראוי ולפי דעתי הוא לא עבד כראוי ועד היום הצוות של שרת הארנה מנסה לתפל בבעיה זו נכון זה מעצבן אבל צוות yourgame רק רוצה את הטוב בשבילך שיהיה הכי כיף שיהיה בשרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות מתי שהשרת קרס היום בשעה 9 זה לא היה מDDOS השרת פשוט עבר מפה וזה לא נכנס למפה והשרת נפל אחרי שהמפה עברה אני מבין שהאדמינים עושים הכול כדי שיהיה לנו טוב יותר אבל הבנתי שיש לאדמינים גישה לסורסבאן ומשם אפשר "לנהל" את השרת אבל כרגע אין אדמינים בשרת ויש המון "טרולים" הם מספימים את המיק תכנס ל5 דקות ואתה תבין אותי.. אני זוכר שהשרת היה בחול לשרת לא היו בעיות אבל אני חושב שעדיף שיהיה שרת ישראלי אני נהנה הרבה יותר לשחק בשרת עם פחות פינג אבל אני חושב שאמורים ליהיות אדמינים כרגע בשרת שלפחות יצלמו ואז יתנו לאנשים האלו מיוט כי כרגע השרת פשוט כולו מלא בטרולים שמספימים את המיקרופון סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 5 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות עקב העדכון דברים לא נשמרו/השתנו, סידרנו את רוב השרתים (Bhop,JB etc..) עוד שרתים שצריכים לעבור שינוי הם Fun,Arena,Surf שהיום רוב הסיכויים שיפעלו כרגיל. וכמו שoranglist אמר, אנחנו עושים את המיטב בשביל לשפר את חווית המשחק שלך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אתה חושב שאנחנו לא יודעים שהשרתים קרסו? אתה חושב שאנחנו לא מנסים לסדר את זה? העדכון יצר מלא בעיות אז אנחנו מנסים לסדר אותם, וזה לוקח זמן.. יש לנו לא מעט שרתים לטפל בהם, ומן הסתם חלקם בעייתים יותר וחלקם פחות.. אנחנו פועלים לסידור השרתים ונקווה לסיים בהקדם האפשרי. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.