SynLeX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 4 SynLeX חדש/ה ב־YourGame שקד 0 39 הודעות עוד כמה ימיים היה אמור להיגמר לי הבאן וגובלין האדמין ראה אותי בשרת אחר של קהילה אחרת ומשום שהוא ראה אותי שם הוא פשוט העריך לי תבאן ב 6 חודשים!! ואם לא אני רוצה לדעת מה הסיבה כי זה לא קשור למה שקרה שניסיתי להכנס משחקן אחר כי זה קרה שבועיים אחרי זה אז אני מבקש לדעת למה שבועיים לפני סוף הבאן הערכתם לי אותו + גובלין אמר לי בשרת של הקהילה המתחרה כמה הוא שונא אותי כל פעם שפניתי אליו הוא הסתים אותי ולא רצה לדבר כמו ילד קטן וזה אחרי שביקשתי סליחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Zpower @n0nstop @MeowDevil לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בפברואר 4 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 4 שעות SynLeX אמר: עוד כמה ימיים היה אמור להיגמר לי הבאן וגובלין האדמין ראה אותי בשרת אחר של קהילה אחרת ומשום שהוא ראה אותי שם הוא פשוט העריך לי תבאן ב 6 חודשים!! ואם לא אני רוצה לדעת מה הסיבה כי זה לא קשור למה שקרה שניסיתי להכנס משחקן אחר כי זה קרה שבועיים אחרי זה אז אני מבקש לדעת למה שבועיים לפני סוף הבאן הערכתם לי אותו + גובלין אמר לי בשרת של הקהילה המתחרה כמה הוא שונא אותי כל פעם שפניתי אליו הוא הסתים אותי ולא רצה לדבר כמו ילד קטן וזה אחרי שביקשתי סליחה מה ה-steam id שלך? via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בפברואר 4 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות https://gyazo.com/2b71e7eda37041f8be3d06130c2957a3 לפי הסורס באן הבאן הוא לשלושה חודשים. הוא יורד ב 13/03/17 11:08 מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות מוזמן להגיש לפי הטופס. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.