guardian1 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 4 guardian1 YourGame Beginner אלון 16 149 הודעות שם מגיש התלונה:guardian אני שחקן בגייל אני משחק שם כל היום ויש מפה jb_obama_v5_beta שלא עובדת לי אז אני מבקש מהאדמינים בשרת שיסירו את המפה או שיעזרו לי לפתור אותה. תודה על ההקשבה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בפברואר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות תכנס לתיקיה של d/c/steam/steamaps/common/counterglobal/csgo/maps ואז תרשום בחיפוש את השם של מפה ואז תמחק אותה אם לא תמצא אותה תמחוק את כל המפות שם רק כל פעם שתכנס למפה מסיומת זה יוריד לך אותה מחדש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 38 דקות orangelist אמר: תכנס לתיקיה של d/c/steam/steamaps/common/counterglobal/csgo/maps ואז תרשום בחיפוש את השם של מפה ואז תמחק אותה אם לא תמצא אותה תמחוק את כל המפות שם רק כל פעם שתכנס למפה מסיומת זה יוריד לך אותה מחדש מה שהוא אמר חחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
guardian1 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 4 guardian1 YourGame Beginner אלון 16 149 הודעות תודה אני מקווה שזה פתר את זה.ויש לי שאלה מה קרה לגייל שאי אפשר להיכנס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות קרס השרת אבקש להחזיר אותו לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו