PonyTrap 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 PonyTrap חדש/ה ב־YourGame רועי 0 11 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: PonyTrap SteamID: STEAM_0:0:142505122 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: DMatrix קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/DMatriXII תאריך המקרה: 3.2.2017 תיאור המקרה: הוא נתן לי גאג והגאג לא עבד אז הם ניסו לסדר את זה אני בנתיים כתבתי לו שהמיוט לא מוצדק ולהסביר לו מה קרה באותו הזמן היה לי לאגים ולא שמעתי כלום ואז הוא אמר לי עוד מילה אחת אתה בבאן ואני המשכתי כי לא שמעתי. (אני יודע מה הוא אמר בגלל שחבר שלי אמר לי בסטים אחרי ששאלתי אותו על מה קיבלתי באן באותו רגע שהוא אמר לא שמעתי כלום) הוכחות תומכות: אני יכול להשיג ילדים שאומרים שהוא אביוזר הערות: הוא תמיד מגזים באורך של העונש ברמות מטורפות על שום דבר. לטענתו הוא אוהב שקוראים לו אביוזר.... נערך 2017 בפברואר 4 על ידי PonyTrap קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 3 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות ציטוט אני יכול להשיג ילדים שאומרים שהוא אביוזר וואו. עם הוכחות כאלה פשוט תלך למשטרה וזהו, אני יקבל מאסר עולם. אם רק כל האנשים בעולם היו חושבים על ההוכחות האלה. ציטוט לטענתו הוא אוהב שקוראים לו אביוזר.... מתי אמרת דבר כזה? ציטוט הוא תמיד מגזים באורך של העונש ברמות מטורפות על שום דבר. מגזים? מיוט על זה שיצרת או מצאת שיר קללות ושרת אותו על אחד השחקנים לא מוגזם בכלל. גאג על זה שניצלת את זה שאנחנו מנסים לסדר את הצאט והספמת אותו בטירוף אחרי שאמרתי לך להפסיק לא מוגזם בכלל. ואז באן על זה שניצלת את זה שהגאג לא פועל בגלל הבאג בצאט ובכוונה קראת לי בשם שאני מאוד לא אוהב ואתה יודע את זה טוב מאוד. בנוסף לזה, שחקן עם עבר מפואר כמו שלך (6 באנים + 9 מיוטים וגאגים) אמור לקבל עונש יותר גדול ממה שכן קיבלת. איזה מן תלונה זאת? אתה אפילו לא רשמת את תיאור המקרה. אני מציע לך להביא הוכחות או לפחות טיעונים אמיתיים לפני שאתה סתם פותח אשכול תלונה. אל תגיב בחזרה עד שתוסיף לאשכול את תיאור המקרה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PonyTrap 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 4 PonyTrap חדש/ה ב־YourGame רועי 0 11 הודעות לפני 19 שעות DMatriX אמר: לפני 19 שעות DMatriX אמר: מיוט על זה שיצרת או מצאת שיר קללות ושרת אותו על אחד השחקנים לא מוגזם בכלל. לפי מה ששמעתי נונסטופ אמר שהוא מרשה לדבר ככה אם זה בצחוק ושתי הצדדים מסכימים עם זה ואם היית נותן מיוט ל שתי שעות הייתי מבין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 4 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפי מה ששמעת? ממש לא אכפת לי מה שמעת. בחוקים כתוב שאסור לקלל, אתה לא מקלל! אם אתה מקלל אתה נענש. ובתיאור של המקרה ציטוט אני בנתיים כתבתי לו שהמיוט לא מוצדק ולהסביר לו מה קרה שקר. אחד. גדול. אתה הספמת את הצאט באחד הבינדים שהיו לך. ויש לוגים לשרת, אם צריך אנחנו נחפש ונמצא. אל תשכח שגם המתכנת של השרת Senor היה בשרת וראה את זה טוב מאוד. ועל השקר הזה אני אתן לך אזהרה אחת בלבד. ננעל Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.