Fobia 27 פורסם 2017 בפברואר 5 Fobia משתמש רשום דניאל 27 75 הודעות במקום לדעת להתלונן ולתת ביקורת על אנשים שבאים לעזור לקהילה תנסו אתם להביא פתרונות? כולכם אומרים "אני הייתי אדמין אז אני מכיר את המערכת" "אם הייתי אדמין הייתי עושה דברים אחרת" ועוד מלא חרטא שאף אחד לא קונה רוב מי ששופך את הלב שלו פה בלי סיבה הם אלו שעושים דווקא את רוב הבעיות. אז אם אתם לא עוזרים להפוך את הבעיה לטובה, אל תתלונו על זה שהיא גרועה. תהיו פאקינג בוגרים, יש חוקים ולפיהם משחקים. כתוב בחוקים שאסור לפרסם/להזכיר שם של קהילה מתחרה? אז אל תעשו את זה. אתם לא קוראים חוקים ואז באים להתבכיין בפורום על למה אני מקבל באן אני כולה הזכרתי קהילה. אל תגידו שזה חוק מפגר, בכל חברה ובמקרה הזה קהילה יש כללים ונהלים שצריך לקחת בחשבון, לא מתאים לך? אתה מוזמן לצאת, מבטיח שבקהילה השנייה זה כמעט אותו דבר. ונגיד שאי אפשר לפתור את הבעיה הזאת שהזכרתם, לפעמים לא לכל בעיה יש פתרון, אז צריך בגרות כדי להתמודד איתה. מקווה שתנעלו את האשכול המיותר הזה, סתם גורם לריבים ונגרר למקומות לא טובים. פוביה מלך הראפ של המזרח התיכון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 5 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 45 דקות Scrab אמר: צודק, לדעתי אין הבדל בין מקלל אדמין למקלל שחקן. הכמות מיוט אול באמת מוגזמת בשרתים מסוימים. אני חושב שצריך לדבר על זה עם האדמינים. WOW אדמין שמגיב נגד אדמינים אחרים זה נדיר... תזהר שלא יורידו אותך ( כמו בפעמים אחרות... ) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת Shtoota אמר: WOW אדמין שמגיב נגד אדמינים אחרים זה נדיר... תזהר שלא יורידו אותך ( כמו בפעמים אחרות... ) אני נגד אדמינים שעושים מה שבראש שלהם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 5 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 12 דקות Fobia אמר: במקום לדעת להתלונן ולתת ביקורת על אנשים שבאים לעזור לקהילה תנסו אתם להביא פתרונות? כולכם אומרים "אני הייתי אדמין אז אני מכיר את המערכת" "אם הייתי אדמין הייתי עושה דברים אחרת" ועוד מלא חרטא שאף אחד לא קונה רוב מי ששופך את הלב שלו פה בלי סיבה הם אלו שעושים דווקא את רוב הבעיות. אז אם אתם לא עוזרים להפוך את הבעיה לטובה, אל תתלונו על זה שהיא גרועה. תהיו פאקינג בוגרים, יש חוקים ולפיהם משחקים. כתוב בחוקים שאסור לפרסם/להזכיר שם של קהילה מתחרה? אז אל תעשו את זה. אתם לא קוראים חוקים ואז באים להתבכיין בפורום על למה אני מקבל באן אני כולה הזכרתי קהילה. אל תגידו שזה חוק מפגר, בכל חברה ובמקרה הזה קהילה יש כללים ונהלים שצריך לקחת בחשבון, לא מתאים לך? אתה מוזמן לצאת, מבטיח שבקהילה השנייה זה כמעט אותו דבר. ונגיד שאי אפשר לפתור את הבעיה הזאת שהזכרתם, לפעמים לא לכל בעיה יש פתרון, אז צריך בגרות כדי להתמודד איתה. מקווה שתנעלו את האשכול המיותר הזה, סתם גורם לריבים ונגרר למקומות לא טובים. מה בדיוק מפגר בלכתוב את הדעה שלי, אתה לא חייב להסכים, לגיטימי. וזה ממש לא מתפקידי לתקן את הטעיות, אני בכלל לא חושב שבמצב הזה זה בר תיקון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות טוב תודה על כל הדעות שלכם! מקווה שכל מה שנשרם פה לא היה לחינם ! ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.