עבור לתוכן

דיון לגבי דבר...

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

Fobia
  • דניאל
  • 27
  • 75 הודעות

במקום לדעת להתלונן ולתת ביקורת על אנשים שבאים לעזור לקהילה תנסו אתם להביא פתרונות?
כולכם אומרים "אני הייתי אדמין אז אני מכיר את המערכת" "אם הייתי אדמין הייתי עושה דברים אחרת" ועוד מלא חרטא שאף אחד לא קונה
רוב מי ששופך את הלב שלו פה בלי סיבה הם אלו שעושים דווקא את רוב הבעיות.
אז אם אתם לא עוזרים להפוך את הבעיה לטובה, אל תתלונו על זה שהיא גרועה.

תהיו פאקינג בוגרים, יש חוקים ולפיהם משחקים. כתוב בחוקים שאסור לפרסם/להזכיר שם של קהילה מתחרה? אז אל תעשו את זה. אתם לא קוראים חוקים ואז באים להתבכיין בפורום על למה אני מקבל באן אני כולה הזכרתי קהילה. אל תגידו שזה חוק מפגר, בכל חברה ובמקרה הזה קהילה יש כללים ונהלים שצריך לקחת בחשבון, לא מתאים לך? אתה מוזמן לצאת, מבטיח שבקהילה השנייה זה כמעט אותו דבר.

ונגיד שאי אפשר לפתור את הבעיה הזאת שהזכרתם, לפעמים לא לכל בעיה יש פתרון, אז צריך בגרות כדי להתמודד איתה.

מקווה שתנעלו את האשכול המיותר הזה, סתם גורם לריבים ונגרר למקומות לא טובים.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
לפני 45 דקות Scrab אמר:

צודק, לדעתי אין הבדל בין מקלל אדמין למקלל שחקן. הכמות מיוט אול באמת מוגזמת בשרתים מסוימים. 

אני חושב שצריך לדבר על זה עם האדמינים. 

WOW אדמין שמגיב נגד אדמינים אחרים זה נדיר... תזהר שלא יורידו אותך ( כמו בפעמים אחרות... )

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Azure
  • טל
  • 845
  • 5k הודעות
לפני כעת Shtoota אמר:

WOW אדמין שמגיב נגד אדמינים אחרים זה נדיר... תזהר שלא יורידו אותך ( כמו בפעמים אחרות... )

אני נגד אדמינים שעושים מה שבראש שלהם.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
לפני 12 דקות Fobia אמר:

במקום לדעת להתלונן ולתת ביקורת על אנשים שבאים לעזור לקהילה תנסו אתם להביא פתרונות?
כולכם אומרים "אני הייתי אדמין אז אני מכיר את המערכת" "אם הייתי אדמין הייתי עושה דברים אחרת" ועוד מלא חרטא שאף אחד לא קונה
רוב מי ששופך את הלב שלו פה בלי סיבה הם אלו שעושים דווקא את רוב הבעיות.
אז אם אתם לא עוזרים להפוך את הבעיה לטובה, אל תתלונו על זה שהיא גרועה.

תהיו פאקינג בוגרים, יש חוקים ולפיהם משחקים. כתוב בחוקים שאסור לפרסם/להזכיר שם של קהילה מתחרה? אז אל תעשו את זה. אתם לא קוראים חוקים ואז באים להתבכיין בפורום על למה אני מקבל באן אני כולה הזכרתי קהילה. אל תגידו שזה חוק מפגר, בכל חברה ובמקרה הזה קהילה יש כללים ונהלים שצריך לקחת בחשבון, לא מתאים לך? אתה מוזמן לצאת, מבטיח שבקהילה השנייה זה כמעט אותו דבר.

ונגיד שאי אפשר לפתור את הבעיה הזאת שהזכרתם, לפעמים לא לכל בעיה יש פתרון, אז צריך בגרות כדי להתמודד איתה.

מקווה שתנעלו את האשכול המיותר הזה, סתם גורם לריבים ונגרר למקומות לא טובים.

מה בדיוק מפגר בלכתוב את הדעה שלי, אתה לא חייב להסכים, לגיטימי. 

וזה ממש לא מתפקידי לתקן את הטעיות, אני בכלל לא חושב שבמצב הזה זה בר תיקון.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות

טוב תודה על כל הדעות שלכם!

מקווה שכל מה שנשרם פה לא היה לחינם !

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח