Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות נדב אולי תגיד לאדמינים שלך להפסיק לתת מיאוטים על זה שהם טועים... אז באמס טעה השרת אמר לו את זה ובאמס הביא מיאוט לכול מי שאמר לו שהוא טעה התשובה שבאמס אמר אם יש לך ראקורד לך לפורום עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אולי הבעיה זה האדמינים ולא השחקנים תראה הייפר אחלה אדמין שהוא בשרת הוא זורם לא מביא מיאוט לשעה על זה שאומרים טמבל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות תקשיבו.... בתור אדמינים אנחנו משקיעים בפיתוח השרת וילדים שעושים בעיות מפריעים לכך. אנחנו משקיעים מאמץ ואתם באים והורסים הכל בבת אחת. אני מדבר על כל השרתים, בכל שרת תמיד יהיו ילדים שעושים בעיות ואנחנו בתור אדמינים לא יכולים להשקיע מאמץ כל פעם ואז יבוא ילד שבא והורס הכל. נדב לא פתח את האשכול בשביל לייקים נדב רוצה להפסיק את זה... אבל אשכול אחד לא יפסיק את כל מה שהם עושים. אני רואה בSB באנים או מיוטים שחוזרים על עצמם, לרוב זה מאותו שרת אבל אז זה מתגלגל לעוד שרתים יש אנשים שהורידו אותם מאדמין והם התחילו לעשות בעיות. אז אל תגידו שנדב בא לפתוח אשכול בשביל מד ההודעות ובשביל לייקים. אני חושב שהגיע הזמן לנעול את האשכול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 בפברואר 5 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני 26 דקות Scrab אמר: תקשיבו.... בתור אדמינים אנחנו משקיעים בפיתוח השרת וילדים שעושים בעיות מפריעים לכך. אנחנו משקיעים מאמץ ואתם באים והורסים הכל בבת אחת. אני מדבר על כל השרתים, בכל שרת תמיד יהיו ילדים שעושים בעיות ואנחנו בתור אדמינים לא יכולים להשקיע מאמץ כל פעם ואז יבוא ילד שבא והורס הכל. נדב לא פתח את האשכול בשביל לייקים נדב רוצה להפסיק את זה... אבל אשכול אחד לא יפסיק את כל מה שהם עושים. אני רואה בSB באנים או מיוטים שחוזרים על עצמם, לרוב זה מאותו שרת אבל אז זה מתגלגל לעוד שרתים יש אנשים שהורידו אותם מאדמין והם התחילו לעשות בעיות. אז אל תגידו שנדב בא לפתוח אשכול בשביל מד ההודעות ובשביל לייקים. אני חושב שהגיע הזמן לנעול את האשכול. אחשלי השרת שלך ריק 24.7 לא יודע על מה אתה מתלונן...ובתור אדמין אתה לא משקיע כלום חוץ מזמנך הפרטי והסובלנות שלך כלפי השחקנים. הSB המפורסם של יורגיימ הוא הוכחה לך שאדמינים נותנים מיוט/באן/גאג על כל דבר קטן. עכשיו אתה בא ואומר ששחקן אחד יכול לבוא ולהרוס את כל "מה שעשית",לא אחי הוא לא יכול. רב האדמינים שמורידים אותם על אביוזים הם פורשים(רק מראה כמה הם תלויים בגישות),אז מה שאמרת שאם מורידים אדמין זה לא רלוונטי כי גם אני ועוד כמה חברים שלי היינו אדמינים ואנחנו בקושי מקללים(רק כשדורש). תחשוב אולי מה אתה עושה לא בסדר שמישהו בא ומקלל אותך בן ז*** או למה חבורה של ילדים צועקים עליך.כנראה יש סיבה.(וזה לא בגלל איך שאתה נראה) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 1 דקה kobi אמר: אחשלי השרת שלך ריק 24.7 לא יודע על מה אתה מתלונן...ובתור אדמין אתה לא משקיע כלום חוץ מזמנך הפרטי והסובלנות שלך כלפי השחקנים. הSB המפורסם של יורגיימ הוא הוכחה לך שאדמינים נותנים מיוט/באן/גאג על כל דבר קטן. עכשיו אתה בא ואומר ששחקן אחד יכול לבוא ולהרוס את כל "מה שעשית",לא אחי הוא לא יכול. רב האדמינים שמורידים אותם על אביוזים הם פורשים(רק מראה כמה הם תלויים בגישות),אז מה שאמרת שאם מורידים אדמין זה לא רלוונטי כי גם אני ועוד כמה חברים שלי היינו אדמינים ואנחנו בקושי מקללים(רק כשדורש). תחשוב אולי מה אתה עושה לא בסדר שמישהו בא ומקלל אותך בן ז*** או למה חבורה של ילדים צועקים עליך.כנראה יש סיבה.(וזה לא בגלל איך שאתה נראה) 1. השרת לא עובד. יש בו בעיות כרגע. בזמן האחרון בזכות הצוות שלנו אנשים נכנסים יותר ממה שהיה פעם.. 2. אני יודע שיש אדמינים שנותנים מיוט על כל דבר קטן וגם הם לא בסדר 3. פה לא הסברתי מספיק, התכוונתי שאנחנו עושים איוונט ויש ילדים שבאים בשביל לעשות בעיות. 4. לא דיברתי ספציפית אליך, דיברתי על אדמינים שמנצלים את הגישות שלהם ואחר כך יורדים ועושים בעיות. 5. אתה צודק יש אנשים ששונאים אותי, לכן הם באים לעשות בעיות אצלנו בשרת (אני לא יודע למה הם שונאים אותי) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 29 דקות kobi אמר: אחשלי השרת שלך ריק 24.7 לא יודע על מה אתה מתלונן...ובתור אדמין אתה לא משקיע כלום חוץ מזמנך הפרטי והסובלנות שלך כלפי השחקנים. הSB המפורסם של יורגיימ הוא הוכחה לך שאדמינים נותנים מיוט/באן/גאג על כל דבר קטן. עכשיו אתה בא ואומר ששחקן אחד יכול לבוא ולהרוס את כל "מה שעשית",לא אחי הוא לא יכול. רב האדמינים שמורידים אותם על אביוזים הם פורשים(רק מראה כמה הם תלויים בגישות) אני מסכים איתך חלקי ואני יסביר לך למה. נכון יש אדמינים שהם רק בשביל הגישות אבל יש אדמינים שגם שפרשו הם עדין משחקים ( @Pablo @1AIMBOT I ON @Bumps @DAFFY DUCK) ועוד מלא ומלא. ועוד משהו כשעוד הייתי אחראי אדמינים ושזיו קיבל את ההחלטה להוריד אותנו ולהעביר אותנו למנהלים. כולם היו בסדר עם זה ולא אמרנו יאללה מקבלים גישות יותר גרועות פורשים דווקא הפוך האמנו בו שהוא יודע מה הוא עושה ותאמיני לי שהוא עושה עבודה טובה. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 9 דקות NadavOhana אמר: אני מסכים איתך חלקי ואני יסביר לך למה. נכון יש אדמינים שהם רק בשביל הגישות אבל יש אדמינים שגם שפרשו הם עדין משחקים ( @Pablo @1AIMBOT I ON @Bumps @DAFFY DUCK) ועוד מלא ומלא. ועוד משהו כשעוד הייתי אחראי אדמינים ושזיו קיבל את ההחלטה להוריד אותנו ולהעביר אותנו למנהלים. כולם היו בסדר עם זה ולא אמרנו יאללה מקבלים גישות יותר גרועות פורשים דווקא הפוך האמנו בו שהוא יודע מה הוא עושה ותאמיני לי שהוא עושה עבודה טובה. אני מסכים איתך. דרך אגב הוא בן ולא בת. אבל יש אדמינים שמורידים אותם והם עושים בעיות.... ואז חברים שלהם נגררים איתם רוב הילדים שעושים בעיות זה מהסיבה הזאת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 בפברואר 5 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: אבל יש אדמינים שגם שפרשו הם עדין משחקים ( @Pablo @1AIMBOT I ON @Bumps @DAFFY DUCK) ועוד מלא ומלא. פבלו לא,איימבוט בכלל לא מחובר לסטים,מיזה דאפי דאק חחח(אני שחקן קבוע בגייל ולא ראיתי אותו פעם אחת אחרי שהוא ירד) ואביב עלה מפרוטקציות כי זכרו אותו מלפני שנה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 שעה kobi אמר: ואביב עלה מפרוטקציות כי זכרו אותו מלפני שנה. +1 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 5 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות (נערך) יא וואלי איזה שיחה ניהייתה פה קיצר נגיע למסקנה. שיחת אדמינים דחופה ילדים בשרת לא צריכים להעיר לאדמין על דברים שהוא לא עושה טוב אלא ההפך - ברגע שזה מה שנוצר חייבים לסדר ולתקן את המעשה. נערך 2017 בפברואר 5 על ידי NaDav CSGO מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 5 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) כשאני נכנס לשרת ( דוגמא - TTT... ) והשרת מפוצץ בכל כך הרבה באגים שרק באלי לצאת, אני מציע לאנשים לבוא לשרת אחר. בתכלס מה ההבדל בין להגיד בואו ל Vgames מאשר להגיד להם לבוא לאיזה שרת רוסי, אין הבדל. אז מתי כבר תפסיקו עם הקטע הזה ש Vgames זה מילה גסה. זאת קהילה שכרגע היא מצליחה רוב השחקנים בשרתים מכירים אותו ואת השרתים שלה. אז למה לדבר בקודים... ממתי Vgames או כל קהילה אחרת נהייתה מילה אסורה, זה לא קללה ולא שום דבר שאמור לפגוע. להפך, המטרה של הקהילה היא לא רווחית אלה היא לקדם את הגיימינג הישראלי, אז למה לא לפרגן לאלה שמצליחים. ( תחסכו ממני את התגובות שאומרות שזה חרא קהילה ) אם משהוא יבוא ויצעק בואו לויגיימס בואו לויגיימס סבבה אני מבין אתכם, אבל אנשים מקבלים באנים על עצם זה שהם אמרו או רמזו Vgames. לאיזה מצב הגענו... אין פרגון אין תמיכה. הייתי רוצה לומר קנאה, אבל אני יודע ובטוח ב 100% שכל הצוות הבכיר ( יוגב, זיו, מורי דור וכו... ) מכיר את כל הקהילות המתחרות, גם כאלה שנסגרו. ורובם אם לא כולם היו בכמה וכמה קהילות בתפקידי ניהול/אדמינים. אז אין שום יצר של קנאה ברמות האלה. אבל כשאתה נדב, משהו שכולה היה אדמין בסארף ומפקח שרתים ( אל תיקח ללב, אבל לדעתי גרוע ) פותח כזה אשכול זה סתם כדי להלהיט, ואני ממש לא מאשים אותך זאת גישה שעוברת פה כמעט מאז שנפתחה הקהילה, וידוע לי שאתה לא תצא נגד אף חבר קהילה ולרוב גם לא תביע תמיכה בתלונה ( ובלרוב אני מתכוון תמיד ). הגיע הזמן שתיקחו לתשומת לבכם את מה שהשחקנים רוצים ולא את מה שהאדמינים רוצים, תתעניינו במה שהשחקנים שלכם רוצים, יש קומץ של אדמינים כאלה, לצערי רק חלק שלדעתי פשוט מגיע להם יותר. אבל לצערי רוב מנהלי השרתים בתמיכת חלק ממנהלי הקהילה "מחליקים" דברים, מעלים בפרוטקציות, לא מתייחסים לתלונות. וזה לא משהוא חדש. ולסיום אני רק אגיד שכל הדבר הזה מתבטא הכי טוב בתלונות, אחוז התלונות שבאמת מתייחסים אליהם ברצינות ומטפלים בהם כמעט אפסי, תצאו מהגישה של האדמין תמיד צודק והוא לא צריך הוכחות, זאת שטות גמורה, וכשאני הייתי בתפקידים בקהילה אני זוכר את זה טוב מאוד גם מצד המנהלים וגם מצד האדמינים וזה ממשיך גם עכשיו, גם אז ואני מניח שגם עכשיו אדמינים מנצלים את זה! תאמינו לשחקנים שלכם תבררו בכל מקרה, יש כל כך הרבה תלונות שנסגרות ( לפעמים כי אין הוכחות ) כשברור שחלק ניכר מהן הן תלונות נכונות. אני לא אכנס לאיך שאתם מטפלים בתלונות נכונות, שלדעתי זה פשוט בושה והנסיון שלי, אבל תנו לבן אדם לדעת מה עשיתם עם התלונה שלו, בנאדם קיבל באן לשבוע כי לאדמין התחשק אתם אומרים טופל והאדמין עדיין משחק כאילו כלום... ( כולנו פה יודעים מה היא משמעותה של "הערה" ) נערך 2017 בפברואר 5 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 5 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 11 שעות NadavOhana אמר: מה קשור? זה נושא שרציתי לשתף לא יודע מה קשור הלייקים.... אתה עושה בעיות בגלל שיש ילדים שאומרים איכס... אתה שומע את עצמך? אתה בא לשרתים לעשות בעיות בגלל שילדים אומרים איכס איכס?! אתה רציני עכשיו? זה למה פתחתי את האשכול הזה ממש בגלל זה בגלל שילדים עושים בעיות בשרתים יותר מידי בזמן האחרון והינה דוגמה אתה לא רואה שהסיבה שבגללה אתה עושה בעיות זה בגלל שיש ילדים שאומרים את המילה איכס זה רציני או צחוק...? אתה שומע את עצמך?! אתה סוגר תלונות כי אנשים אמרו איכס ביתר, כי זה פוגע בכבודם של השחקנים, נו באמת! פשוט בולשיט. יש מספיק תלונות שהגבת בהם כמו באמת אידיוט, כל מני שטויות על פגיעה בכבוד של השחקנים כשאיזה משהו קיבל מיוט או גאג לשעתיים כי הוא אמר למשהוא אידיוט, או בשם שהוא לא אוהב. אז תגיד לי אתה... "זה רציני או צחוק...?" והכי גרוע זה שאתם/אתה סוגרים תלונות כי משהוא פגע שרגשותיו של האדמין המהולל, אוי לא! אמרו לו אידיוט, אם היו אומרים את זה לכל אחד אחר אפילו לא היו מעירים לו, אבל כשמדובר באדמין זה כבר גבול. פשוט שטויות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 12 דקות RyZ אמר: @Shtoota צודק גם בסיבה של מיוטים וגאגים שאדמינים מביאים לשחקנים בשרת רשום "מעליב אדמין/מנהל" ובגלל שהעליבו מנהל/אדמין אז העונש ארוך יותר, מה ההבדל בין השחקנים לאדמינים? ורוב אדמינים סתם הורסים את השרת ולא אכפת להם מכלום. רק לתת עוד עונש. לא מפתיע שפעם היו בגייל היו פעם 40 אנשים בשרת במשך כל היום, ועכשיו יש 25+-. ובפאן בכלל יש בקושי 15. עוד משהו כדי לכם להגביל לאדמינים תדבר שנקרא "מיוט אול" כי זה פשוט נוראי כמות הפעמים שאדמינים משתמשים בו ללא סיבה. צודק, לדעתי אין הבדל בין מקלל אדמין למקלל שחקן. הכמות מיוט אול באמת מוגזמת בשרתים מסוימים. אני חושב שצריך לדבר על זה עם האדמינים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Roeebya 10 פורסם 2017 בפברואר 5 Roeebya משתמש רשום רועי 10 11 הודעות (נערך) . נערך 2017 בפברואר 5 על ידי Roeebya קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת Roeebya אמר: זוכר אותי?!?!?!?! פשיי איזה נוסטלגיה ברוך שובך (: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.