NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום שחקני וצוות CS:GO. בזמן האחרון אני רואה ילדים אשר עושים בעיות בשרתים,לדוגמה: פרסום קהילות פרסום פרטים אישים קללות/גזענות ועוד... ואני בא ושואל בשביל מה אתם (מדבר בכללי לילדים אשר עושים זאת זה לא כולם) עושים את זה מה זה יתן לכם? באן? גאג? מיוט? זה לא מוציא אף אחד גבר וזה סתם הורס את חווית המשחק... למה אתם לא באים ומשחקים כמו אנשים נורמליים ונהנים בשרת שאתם נמצאים בו. ובאמת תשחקו D; הצוות מנסה לעשות את כל מה שהוא יכול כדי לשפר את חווית המשחק ותאמינו לי הם עושים מה שאתם לא יכולים לראות מה שהולך מאחורי השרתים וכמה השקעה הם עושים ומבזבזים מהזמן שלהם רק בשבילכם זה ממש מדהים ושפו לכול אחד ואחד: לשחקנים/לאדמינים/למנהלים/למפקח/לסגן/ולמנהל אשר משחקים ועושים דברים אשר עוזרים לקהילה לגדול ועל זה תודה D;!!!! אם יש לכם דברים שאתם רוצים להגיד תגידו! D; אבל בשפה מכובדת ויפה. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות מסכים עם כל דבר שרשום פה. אבל מה לעשות יש אנשים רעים בעולם הזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בפברואר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות נכון לגבי הכל והכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בפברואר 4 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אשר אשר אשר, אשר. אשר אשר - אשר אשר אשר אשר אשר. אשר: אשר אשר אשר אשר אשר, אשר אשר אשר אשר. דרך אגב, צודק. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 בפברואר 4 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות צודק ב 100 אחוז ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 4 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות מסכים עם כל הדברים שאמרת ספויילר חוץ מהשגיאות כתיב מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בפברואר 4 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות תמיד יהיו את אלה שעושים בעיות, לפתוח פה אשכול לא יגרום להם להפסיק. לפי דעתי, בשביל לגרום להם להפסיק צריך פשוט לתת לאדמינים לפעול לפי דעתם ולא להגביל אותם בלתת לילדים עונשים ל 15/30/45 כי זה כלום. קורים לי מקרים שאני נותן למישהו גאג/מיוט לשעה והם אשכרה באים לפה ומתלוננים על האורך. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cdsv1452 0 פורסם 2017 בפברואר 5 cdsv1452 חדש/ה ב־YourGame רוני דניאל 0 3 הודעות לפני 8 שעות Bumps אמר: תמיד יהיו את אלה שעושים בעיות, לפתוח פה אשכול לא יגרום להם להפסיק. לפי דעתי, בשביל לגרום להם להפסיק צריך פשוט לתת לאדמינים לפעול לפי דעתם ולא להגביל אותם בלתת לילדים עונשים ל 15/30/45 כי זה כלום. קורים לי מקרים שאני נותן למישהו גאג/מיוט לשעה והם אשכרה באים לפה ומתלוננים על האורך. מסכים, כל מילה בסלע! סרטים לצפייה ישירה - הבית של הסדרות הישראליות! מפרט מחשב: מעבד: i5 6600K לוח אם: z270 asus קירור נוזלי H60 16GB DDR4 2133 כרטיס מסך : gtx 1070 asus כונן m.2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 5 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 9 שעות Bumps אמר: תמיד יהיו את אלה שעושים בעיות, לפתוח פה אשכול לא יגרום להם להפסיק. לפי דעתי, בשביל לגרום להם להפסיק צריך פשוט לתת לאדמינים לפעול לפי דעתם ולא להגביל אותם בלתת לילדים עונשים ל 15/30/45 כי זה כלום. קורים לי מקרים שאני נותן למישהו גאג/מיוט לשעה והם אשכרה באים לפה ומתלוננים על האורך. אתה צודק אך לכל דבר צריך להיות מסגרת, במידה ויש ילדים בעייתים תן להם פי שלוש. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 בפברואר 5 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות ישלי הרגשה שפתחת את האשכול הזה בשביל הלייקים ולעיינין כשאני נכנס לשרת יש קומץ של ילדים שאומרים איכס הרבה וזה מעצבן אותי אז זה למה אני עושה בעיות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 47 דקות doron אמר: ישלי הרגשה שפתחת את האשכול הזה בשביל הלייקים מה קשור? זה נושא שרציתי לשתף לא יודע מה קשור הלייקים.... לפני 47 דקות doron אמר: ולעיינין כשאני נכנס לשרת יש קומץ של ילדים שאומרים איכס הרבה וזה מעצבן אותי אז זה למה אני עושה בעיות אתה עושה בעיות בגלל שיש ילדים שאומרים איכס... אתה שומע את עצמך? אתה בא לשרתים לעשות בעיות בגלל שילדים אומרים איכס איכס?! אתה רציני עכשיו? זה למה פתחתי את האשכול הזה ממש בגלל זה בגלל שילדים עושים בעיות בשרתים יותר מידי בזמן האחרון והינה דוגמה אתה לא רואה שהסיבה שבגללה אתה עושה בעיות זה בגלל שיש ילדים שאומרים את המילה איכס זה רציני או צחוק...? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 בפברואר 5 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות אשכול מיותר,אתה לא יכול להגיד לילד בן שתיים עשרה שמה שהוא עושה זה לא טוב....כי הוא לא יקשיב לך. השרתים מפוצצים בילדים קטנים(12-) וברגע שציפציף אחד צועק במיק,כולם חושבים שהם יכולים גם(קוף אחרי בן אדם). זה שהעבודה של אדמין הפכה ליהיות גננת זה בגלל האדמינים קודם כל,כן הם גרמו את זה לעצמם שבמקום לשחק כמו בן אדם נורמלי הם כל הזמן עסוקים בסדר(שגם ככה לא עובד),ובקללות של השחקנים אחד על השני...בכל זאת אדמין גם שחקן(ועובדה שאדמינים פורשים ברגע שירד להם הגישות). אדמינים מספימים מיוטים ומדברים בלי הפסקה,זה מה שעושה טריגר לכל הבעיות,כי כשרואים אדמין מדבר בפאקינג תחילת ראונד והוא מפריע לחוקים,כן אני מקלל אותו כי הוא לא אמור לעשות את זה,ומה אחרי זה הוא נותן לי מיוט לשעתיים על טעות שהוא עשה. עוד דוגמא הווט סיטי שאדמינים צוחקים על שחקנים "זה ווט" ושמים מיוט..אחרי כמה שניות האדמינים עושים לעצמם שיחות אישיות...נראה לך שזה מעניין לי תביצה מה אדמין עשה אתמול בצהריים?לא וישר שיורד המיוט מלא פותחים מיק וצועקים ורוצים להגיב למה שהאדמין אמר.... אז לכל החפירה המשעממת הזאת אתה צריך להבין שלבוא לפה לפורום הזה(שזה נראה לי המקום הכי מסודר בקהילה,יותר מהשרתים) אתה לא יכול להגיד לשחקנים להפסיק לא לפני שתגיד לאדמינים להתנהג בצורה אחרת....תראה מלא עשו לך לייקים רק בגלל שפתחת את האשכול הזה אבל דוגרי לאף אחד לא אכפת ולא ייסם את זה. יום טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה kobi אמר: ,אתה לא יכול להגיד לילד בן שתיים עשרה שמה שהוא עושה זה לא טוב....כי הוא לא יקשיב לך. השרתים מפוצצים בילדים קטנים(12-) וברגע שציפציף אחד צועק במיק,כולם חושבים שהם יכולים גם(קוף אחרי בן אדם). סתם להגיד לך שיש ילדים בני 12 שבאמת יותר בוגרים מילדים בני 14 או 15 תתפלא. ולגבי הענין של הסטיגמה הזאת '' ציפציפים'' גם אתה עברתה את זה, כולם עברו את זה כולל אותי אני לא מבין עם ילד בן 12 מדבר אז כולם אומרים לו '' סתום את הפה יציפציף'' אתה לא חושב שזה טיפה מפגר? כי אתה גם עברתה את זה הילד כולה רוצה לשחק ולהנות מהמשחק. נ.ב יש גם אדמינים בני 12 והם עושים את העבודה שלהם ממש טוב. לפני 1 שעה kobi אמר: אדמינים מספימים מיוטים ומדברים בלי הפסקה,זה מה שעושה טריגר לכל הבעיות,כי כשרואים אדמין מדבר בפאקינג תחילת ראונד והוא מפריע לחוקים אני ידבר עם האדמינים(בשיחת אדמינים) לגבי הענין הזה. אתה צודק לפני 1 שעה kobi אמר: ,כן אני מקלל אותו כי הוא לא אמור לעשות את זה,ומה אחרי זה הוא נותן לי מיוט לשעתיים על טעות שהוא עשה.... פה נעשת הטעות.. בשביל מה לקלל את האדמין? אתה יכול להגיד לו שיפסיק למה אתה חייב לקלל? זה ממש לא נחוץ. לפני 1 שעה kobi אמר: עוד דוגמא הווט סיטי שאדמינים צוחקים על שחקנים "זה ווט" ושמים מיוט..אחרי כמה שניות האדמינים עושים לעצמם שיחות אישיות...נראה לך שזה מעניין לי תביצה מה אדמין עשה אתמול בצהריים?לא וישר שיורד המיוט מלא פותחים מיק וצועקים ורוצים להגיב למה שהאדמין אמר.... דבר ראשון למה שאדמינים יצחוק על שחקנים אחרים? והמיוט האדמין עושה את המיוט בגלל שאחרי שעושים את זה הסיטי שהיו צועקים במיק '' למה עשית את זה?! '' שאני יכול להגיד לך ש-80% מהם יודעים למה. לגבי השיחות נפש עוד פעם אתה צודק ואני אדבר עם האדמינים בשיחה שהולכת להיות לפני 1 שעה kobi אמר: אתה לא יכול להגיד לשחקנים להפסיק לא לפני שתגיד לאדמינים להתנהג בצורה אחרת....תראה מלא עשו לך לייקים רק בגלל שפתחת את האשכול הזה אבל דוגרי לאף אחד לא אכפת ולא ייסם את זה. תאמין לי שאדמינים לא היתנהגו כך..אתה יודע שעם אדמין יתנהג כך ההנהלה של סיאס (ממפקח ומעלה) יורידו אותו ישר. בלי שאלות. והמטרה של האשכול הזה זה לא רק להגיד להם להפסיק זה גם לדעת למה הם עושים זאת ובשביל מה.. ותודה רבה על התגובה שלך מעריך את זה מאוד D: לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות נ.ב- האשכול הזה כללי לא רק גייל זה מדובר לכל השרתים לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 בפברואר 5 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני 28 דקות NadavOhana אמר: ולגבי הענין של הסטיגמה הזאת '' ציפציפים'' גם אתה עברתה את זה, כולם עברו את זה כולל אותי אני לא מבין עם ילד בן 12 מדבר אז כולם אומרים לו '' סתום את הפה יציפציף'' אתה לא חושב שזה טיפה מפגר? כי אתה גם עברתה את זה הילד כולה רוצה לשחק ולהנות מהמשחק. אני לא שיחקתי בקונטר כשהייתי בן 12....אז לא עברתי את זה וממה שאני רואה הילדים ה"ציפציפים" יהפכו ליהיות עברייני מקלדת אז זה לא כל כך משנה. לפני 32 דקות NadavOhana אמר: פה נעשת הטעות.. בשביל מה לקלל את האדמין? אתה יכול להגיד לו שיפסיק למה אתה חייב לקלל? זה ממש לא נחוץ. אנלא חושב שזה טעות לא לבגיד לאדמין "סתום תפה" בזמן שהוא מפריע לחוקים בתחילת ראונד...והוא עוד נותן לי מיוט על זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.