PACMAN 26 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות (נערך) FUN Event! אתם מוזמנים לאיוונט ב-FUN! המשחקים של האיוונט הם חדשים ורעננים אז שווה לבוא! האיוונט יתקיים ביום שבת בשעה 19:00 המשחקים שהיו הם: האחרון ששורד מצא את הCT Hunger games פרה עיוורת תקועים במבוך KING OF THE KILL קפיצה בחבל גריל הסבר על המשחקים: האחרון ששורד כל הטרור עם 1 HP בחדר קטן והCT(המנהל) זורק Decoy האחרון שנשאר חי מנצח מצא את הCT CT(המנהל) מתחבא במבוך והטרור מחפשים אותו מי שמוצא ראשון את הCT מנצח Hhnger games כולם על כולם - מוצאים נשקים המפה האחרון שנשאר חי מנצח פרה עוורת כל הטרור בחדר עם CT(אדמין) הCT עם בליינד(לא רואה) והוא צריך להרוג את הטרור האחרון שנשאר חי מנצח תקועים במבוך הטרור רצים/מתחבאים בזמן ש3 CT(אדמינים) מחפשים אותם לCT יש GOD(אין אפשרות להרוג אותם) השורד האחרון מנצח KING OF THE KILL הראשון שמגיע ל30 KILL במפה 50arenas מנצח קפיצה בחבל אחרון שנשאר חי מנצח גריל האחרון ששורד מנצח הערה: במהלך האייונט צוות הפאן יגידו מה לעשות נא להיות קשובים לחוקים ולא להפר... העונש יהיה בהתאם למעשה. מקווים לראות אותכם!!! צוות ה-Fun נערך 2017 בפברואר 4 על ידי Evya M מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quack_-_Quack 36 פורסם 2017 בפברואר 3 Quack_-_Quack YourGame Beginner רועי 36 132 הודעות כולם לבוא יהיה נדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Synie 90 פורסם 2017 בפברואר 3 Synie YourGame Expert אור 90 388 הודעות כולם לבוא יהיה כיף ומאוד שמח!!!!!!!!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ממש יפה! אני יבוא!! D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 3 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 2 שעות PACMAN אמר: Hhnger games פרה עוורת תקועים במבוך KING OF THE KILL קפיצה בחבל גריל ספויילר Hunger* עיוורת* אבוא בלי נדר מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Faze 49 פורסם 2017 בפברואר 3 Faze YourGame Beginner faze 49 117 הודעות אהבתי מאוד!! מפקח קהילת CS:GO & צוות טורנירים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 בפברואר 4 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות אחלה רעיון אני יבוא ;} קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2017 בפברואר 4 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות מבטיח אני בא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 4 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות אפשר את ה IP? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 4 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות 149.202.65.61:27024 מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 4 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 1 דקה PACMAN אמר: 149.202.65.61:27024 תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quack_-_Quack 36 פורסם 2017 בפברואר 4 Quack_-_Quack YourGame Beginner רועי 36 132 הודעות בואו האיוונט מתחיל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 4 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 1 דקה Quack_-_Quack אמר: בואו האיוונט מתחיל החלפתם למפה שלוקחת לי שעה להוריד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 4 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות לפני 1 שעה TheSqueezy אמר: החלפתם למפה שלוקחת לי שעה להוריד האוונט ידחה בעקבות בעיות טכניות מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.