cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות שם מגיש התלונה:cloudy SteamID:STEAM_0:1:151720553 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):gag השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:Pardox אורך ההרחקה:60 סיבת ההרחקה:כי הוא יכול תיאור המקרה:קראתי לפרדוקס 0 והוא הביא לי גאג ל60! שאלתי למה ל60 הוא אמר כי הוא יכול הוכחות ( במקרה ויש) יש לי אם אתם צריכים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אברר עם האדמין. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 9 דקות NadavOhana אמר: אברר עם האדמין. יש לי גם הוכחות אם אתם צריכים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אז כך... אתה מתגרה בוא ללא הפסקה וזה לא פעם ראשונה שלך... ולא רק בוא.... והסיבה זה לא בגלל שהוא יכול לא יודע מאיפה זה בא לך זה בגלל שאתה מתגרה עוד משהו אתה רושם לו אפס וכל מיני דברים זה כבר לא מכבד ואתה מעליב בלי שאתה יודע. עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: אז כך... אתה מתגרה בוא ללא הפסקה וזה לא פעם ראשונה שלך... ולא רק בוא.... והסיבה זה לא בגלל שהוא יכול לא יודע מאיפה זה בא לך זה בגלל שאתה מתגרה עוד משהו אתה רושם לו אפס וכל מיני דברים זה כבר לא מכבד ואתה מעליב בלי שאתה יודע. עוד משהו? אז ששאלתי למה ל60 הוא כתב כי אני יכול ככה אדמינים מתייחסים לשחקנים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות הוא לא אמר לך את זה כי הוא יכול... הוא התכוון שהוא יכול להביא לך גאג על התגרות בשחקנים/אדמינים לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 20 דקות NadavOhana אמר: הוא לא אמר לך את זה כי הוא יכול... הוא התכוון שהוא יכול להביא לך גאג על התגרות בשחקנים/אדמינים אתה רוצה לראות את הרקורד? ואני לא התגרתי בוא כמעט אף פעם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בפברואר 3 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות קלאודי תפסיק להתגרות ולנסות לעצבן אדמינים יש להם גם ככה דברים להתעסק תלמד פשוט לקח לפני 20 דקות cloudy אמר: אז ששאלתי למה ל60 הוא כתב כי אני יכול ככה אדמינים מתייחסים לשחקנים! ככה אדמינים מתייחסים לשחקנים סליחה? תלמד לדבר ולהתנהג כראוי והאדמינים יתייחסו עליך בשיא הסחבקיות תודה ויום טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות (נערך) לפני 2 דקות Dark אמר: קלאודי תפסיק להתגרות ולנסות לעצבן אדמינים יש להם גם ככה דברים להתעסק תלמד פשוט לקח ככה אדמינים מתייחסים לשחקנים סליחה? תלמד לדבר ולהתנהג כראוי והאדמינים יתייחסו עליך בשיא הסחבקיות תודה ויום טוב שיא הסחבקיות? קראתי לו אפס וזאת סיבה להביא לי גאג ל60 שיתגבר נערך 2017 בפברואר 3 על ידי cloudy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בפברואר 3 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני 20 דקות cloudy אמר: שיא הסחבקיות? קראתי לו אפס וזאת סיבה להביא לי גאג ל60 שיתגבר שלח הוכחה.... ואז נדבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני כעת Dark אמר: שלח הוכחה.... ואז נדבר סבבה אל תנעלו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 31 דקות Dark אמר: שלח הוכחה.... ואז נדבר https://www.youtube.com/watch?v=utY48A6iRGMac קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בפברואר 3 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני 19 דקות cloudy אמר: https://www.youtube.com/watch?v=utY48A6iRGMac הגג מוצדק לגמרי! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 3 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 19 דקות Dark אמר: הגג מוצדק לגמרי! הגאג מוצדק האורך לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בפברואר 3 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות שלום cloudy. אם לא הייתי רואה את זה : https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1%3A1%3A151720553&Submit=Search הייתי אומר שהאורך טיפה מוגזם.. אתה חושב שאם אתה תקלל כל הזמן יתנו לך את אותו העונש????! אם אתה תמשיך לדבר בצורה הזאת ותמשיך להתנהג בצורה לא ראויה העונשים שלך רק יגדלו. העונש מוצדק. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.