עבור לתוכן

CS:GO SURF GAMEPLAY - FREE TO USE #1 [240FPS]

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול N3ON
  • ירין
  • 51
  • 121 הודעות

היי לכולם, לפני מספר ימים החלטתי לפתוח ערוץ גיימפליס שכולם יוכלו להשתמש בהם ללא קרדיט!
כמובן שבתחילת הסרטון יש קרדיט שאני נותן לעצמי!

מזהיר מראש! משתמש שירצה להשתמש בגיימפליס שלי יהיה חייב להשאיר את החלק של הסרטון ממהתחלה!
משתמש שאני יראה שהוא לא השאיר את החלק בהתחלה יקבל קופיריט! ראו את זה כאהזרה! 

https://www.youtube.com/watch?v=cYEy4GDPGyg

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 3
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Sp Ne0n
  • דניאל
  • 209
  • 2k הודעות

קופירייט על השם שלי. :bigsmile:

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

DMatriX
  • דור אזולאי
  • 144
  • 1.5k הודעות

1. הסארף שלך, לא משהו. אני יודע שזה לא משנה, סתם רציתי להגיד את זה...

2. הם לא יכולים להשתמש בסרטונים שלך. אם או בלי הרשות שלך. אם אתה רוצה שהם באמת יוכלו להשתמש בסרטונים שלך אתה צריך לשים את כולם על רשיון CREATIVE COMMS.

הסרטונים שלך נמצאים על רשיון Youtube סטנדרטי. מה שאומר, שאם מישהו משתמש בסרטון שלך, יוטיוב מזהים את זה והיוצר שמשתמש בסרטון שלך מקבל הזהרה לפני COPY RIGHT STRIKE.

אז מן הסתם שעדיף להם לא להשתמש בסרטון שלך. בנוסף להזהרה הם לא יכולו להפעיל מונוטרזציה (פרסומות) ולקבל על הסרטון כסף.

ממליץ לכל מי שרוצה לשים גיימפליי של סארף שילך לעשות סארף... זה לא כאילו הגיימפליי שלך טוב כל כך שצריך אותו. הרמת סארף שלך היא בינונית מאוד. אני לא מנסה בכלל להעליב אותך או משהו כזה, שלא תבין אותי לא נכון. אני אוהב את הרעיון שלך, אבל הוא לא מועיל בכלל, מכל בחינה....

אם אתה רוצה שמישהו באמת ישתמש בסרטונים שלך דבר ראשון תשים אותם על רשיון CREATIVE COMMS. ודבר שני תשפר את הסארף שלך בשביל שיהיה יותר איכותי.

מקווה שעזרתי לך, אני לא מתכוון בכלל לפגוע אם זה מה שאתה חושב...

עריכה - יש מוזיקה בסרטון... אי אפשר לשים VOICE OVER כי ישמעו גם מוזיקה, וזה מוציא את הצופים מריכוז לשמוע על מה היוצר רוצה לדבר...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

EYT
  • heisenberg
  • 215
  • 2.1k הודעות
לפני 54 דקות DMatriX אמר:

1. הסארף שלך, לא משהו. אני יודע שזה לא משנה, סתם רציתי להגיד את זה...

2. הם לא יכולים להשתמש בסרטונים שלך. אם או בלי הרשות שלך. אם אתה רוצה שהם באמת יוכלו להשתמש בסרטונים שלך אתה צריך לשים את כולם על רשיון CREATIVE COMMS.

הסרטונים שלך נמצאים על רשיון Youtube סטנדרטי. מה שאומר, שאם מישהו משתמש בסרטון שלך, יוטיוב מזהים את זה והיוצר שמשתמש בסרטון שלך מקבל הזהרה לפני COPY RIGHT STRIKE.

אז מן הסתם שעדיף להם לא להשתמש בסרטון שלך. בנוסף להזהרה הם לא יכולו להפעיל מונוטרזציה (פרסומות) ולקבל על הסרטון כסף.

ממליץ לכל מי שרוצה לשים גיימפליי של סארף שילך לעשות סארף... זה לא כאילו הגיימפליי שלך טוב כל כך שצריך אותו. הרמת סארף שלך היא בינונית מאוד. אני לא מנסה בכלל להעליב אותך או משהו כזה, שלא תבין אותי לא נכון. אני אוהב את הרעיון שלך, אבל הוא לא מועיל בכלל, מכל בחינה....

אם אתה רוצה שמישהו באמת ישתמש בסרטונים שלך דבר ראשון תשים אותם על רשיון CREATIVE COMMS. ודבר שני תשפר את הסארף שלך בשביל שיהיה יותר איכותי.

מקווה שעזרתי לך, אני לא מתכוון בכלל לפגוע אם זה מה שאתה חושב...

עריכה - יש מוזיקה בסרטון... אי אפשר לשים VOICE OVER כי ישמעו גם מוזיקה, וזה מוציא את הצופים מריכוז לשמוע על מה היוצר רוצה לדבר...

מסכים עם זה

אבל לגבי העריכה

בכל מקרה אין מה לשמוע מהקליפ אז משתיקים או מוחקים את הaudio line שלו וזהו אין מוזיקה...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים

מנהלי הפורום