Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 2 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות תאריך הגשת ההצעה: 2.2.17 שם מגיש ההצעה: cactus הצעה לשרת: (שם השרת): Arena 1v1 ! rs commened פירוט על ההצעה: rs! commened הרבה מאוד אנשים בשרת מתחילים לא הכי טוב כשהם נכנסים . הם רוצים לעשות ריסטרט לסכור מכיוון שהסכור שלהם שלילי וזה הכי באסה כזה להיות בכור שלילי בארינה אז הצעתי היא פקודה שפשוט עושה ריסטרט לסכור מין התחלה חדשה כזאת לסכור של השחקן. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מכיוון שראיתי את זה בהרבה מאוד שרתים בחול וזה גם גורם לשחקנים לאהוב יותר את השרת ולהישאר ככה שהם יכולים כל פעם אם הם לא אוהבים את הסכור.לעשות לו ריסטרט קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: רוב השרתים שהייתי בהם היה את הפקודה . זו פקודה ידועה שהרבה אוהבים. תודה ,קקטוס בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 6 הצג חתימה דווח שיתוף
Swagi 23 פורסם 2017 בפברואר 2 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות אחלה הצעה אחי! מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בפברואר 2 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אחלה הצעה אחי, אבל אם אני לא טועה הייתה כבר ולא אישרו אותה. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 3 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אפשר לאפס את הנקודות דרך פקודה של אדמין. אני בנגד. לא כל מי שיורד מהנקודות שמתחילים בשרת צריך לעשות sm_rs. נ.ב. רושמים Command ולא Commened קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 דווח שיתוף
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 3 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות אני אף פעם לא הבנתי את הרעיון של הפקודה הזאת אין בה שום שימוש..... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 3 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 50 דקות Scrab אמר: אפשר לאפס את הנקודות דרך פקודה של אדמין. אני בנגד. לא כל מי שיורד מהנקודות שמתחילים בשרת צריך לעשות sm_rs. נ.ב. רושמים Command ולא Commened לא הבנתי מה שרשמת, הפלאגין המקורי של ה sm_rs פשוט מוחק: Kills,Deaths,MVPs,Assists,Points לא נראה לי שהוא התכוון לאפס את הנקודות של הrankme. בכל מקרה רעיון נחמד בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בפברואר 3 Nah מורחקים 294 548 הודעות שמע אין סיבה להתבייש אם יש לך סקור גרוע, במקום זה הם אולי יכולים להוסיף פלאגין יותר כיפי ל/guns קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 4 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 12 שעות Senor אמר: לא הבנתי מה שרשמת, הפלאגין המקורי של ה sm_rs פשוט מוחק: Kills,Deaths,MVPs,Assists,Points לא נראה לי שהוא התכוון לאפס את הנקודות של הrankme. בכל מקרה רעיון נחמד בעד התכוונתי למה שרשמת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 4 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לא נוסיף. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.