wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 2 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות שם מגיש ההצעה:KnifeSkrops תאריך הגשת ההצעה:10/12/2016 פירוט על ההצעה:אני מציע לפתוח שרת Deathrun,השרת היה קיים פעם והיה ממש פעיל פשוט יום אחד כל הצוות קרס והיה מלא בעיות בשרת ולא שיחקו בו יותר. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:deathrun זה מוד מאד פשוט שאפשר להכיר אותו בפחות מדקה כולם אוהבים כזה מוד ועם צוות טוב השרת יהיה בין הפעילים.בנוסף אין שרת deathrun בארץ קישור לפלאגין (במידה ויש):אין הערות:מצורף סקר אם צריך בכל מקרה וגם אני חושב שצריך לתת לשרת הזה עוד צאנס כמו שנתנו לArena "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sN0w 26 פורסם 2017 בפברואר 2 sN0w משתמש רשום אפק 26 435 הודעות +1 מוד ממש כיפי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2017 בפברואר 2 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות +1 אמנם לא שיחקתי בו אבל לפי איך שמתארים אותו מוד כיפי ומגניב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני בעד אבל זה לא יקרה אולי בקרוב אני אוהב את המוד הזה! D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 2 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות היה פעם ונכשל... -1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
4444Tocsiman 3 פורסם 2017 בפברואר 2 4444Tocsiman חדש/ה ב־YourGame Mayan 3 6 הודעות זוכר את הימים של הדפראן D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 2 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות +1 חושב שזה רעיון מאוד טוב וכיפי :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 2 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 7 דקות Steve אמר: היה פעם ונכשל... -1 עבד מצויין פשוט לא היה צוות בסוף ואז... rip "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בפברואר 2 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 2 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות כרגע אנחנו עסוקים בפתירת בעיות שקימות בשרתים ובשיפורם... כרגע לא נפתח שרת נוסף, אבל אולי זה יתאפשר בשלבים מאוחרים יותר. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.