tamuzby 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 2 tamuzby אדמין 10 10 הודעות היי אז ככה אני תמוז בן 15 מרמת גן ועד לפני כ3 חודשים הייתי אדמין בשרת ה TTT (לא העיפו אותי אני פשוט פרשתי מסיאס גו) וכעת כשחזרתי גיליתי שהשרת ריק 24/7 וההצעה שלי היא כזו מאחר והשרת ריק בכל מקרה אני אשמח לנסות להיות מנהל השרת אפילו לשבוע כי אני יודע ובטוח שאוכל להחזיר אותו למה שהיה כרגע המצב על הפנים ואני לא רואה שום סיבה לא לנסות דברים חדשים כשרואים שכרגע לא הולך אשמח לקבל תשובה מאחר הבכירים בקהילה תודה :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 פורסם 2017 בפברואר 2 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות לפני 15 דקות tamuzby אמר: היי אז ככה אני תמוז בן 15 מרמת גן ועד לפני כ3 חודשים הייתי אדמין בשרת ה TTT (לא העיפו אותי אני פשוט פרשתי מסיאס גו) וכעת כשחזרתי גיליתי שהשרת ריק 24/7 וההצעה שלי היא כזו מאחר והשרת ריק בכל מקרה אני אשמח לנסות להיות מנהל השרת אפילו לשבוע כי אני יודע ובטוח שאוכל להחזיר אותו למה שהיה כרגע המצב על הפנים ואני לא רואה שום סיבה לא לנסות דברים חדשים כשרואים שכרגע לא הולך אשמח לקבל תשובה מאחר הבכירים בקהילה תודה :D שרת שצריך לסגור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 2 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 1 דקה NighT-l3xyy אמר: שרת שצריך לסגור אותך צריך לסגור כדי לך לשתוק תודה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 42 דקות NighT-l3xyy אמר: שרת שצריך לסגור לפני 40 דקות KnifeSkrops אמר: אותך צריך לסגור כדי לך לשתוק תודה תרגעו ומהר! טיפה כבוד לא יזיק.... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 פורסם 2017 בפברואר 2 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות לפני 1 שעה KnifeSkrops אמר: אותך צריך לסגור כדי לך לשתוק תודה לסגור אותי ?well played קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 2 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אנחנו כרגע עובדים על שרת ה-TTT ונעלה אליו מנהל בקרוב. אתה מוזמן לנסות להתקבל לאדמין בשרת ולעזור לקדם אותו ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.