NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 2 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות שם מגיש התלונה: אני SteamID:STEAM_0:0:167720361 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: BUMPS קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: הוא אדמין אני לא יודע כרגע תאריך המקרה:2/2/17 הוכחות תומכות: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=855247874 הוכחה לשם שלי בסטים התלונה: שיחקתי היום בשרת ה jail עם השם FUCK עמונה והאדמין החליט להביא לי באן כנראה בגלל שהוא אינו תומך בפינוי עמונה. אני לא מבין למה להביא לי באן בגלל הדעות שלי ובגלל שאני לא תומך במתנחלים שם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בפברואר 2 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות למה אתה מכניס פוליטיקה מהתחלה? אנשים באים לשחק וליהנות, אם אתה רוצה לדבר על על הנושא הזה לך לפורום פוליטיקה או משהו כזה ותדבר שם. תודה ויום טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ועוד משהו שאתה בא ואתה מביע את הדעה שלך בשרת זה יכול לגרום לכאוס בין השחקנים. זה לא המטרה של השרת המטרה היא שילדים יהנו בשרת ולא יכעסו על דברים אחרים שבכלל לא קשורים מבין? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MadeCrazy 3 פורסם 2017 בפברואר 2 MadeCrazy חדש/ה ב־YourGame אילון 3 49 הודעות לפני 29 דקות NadavOhana אמר: ועוד משהו שאתה בא ואתה מביע את הדעה שלך בשרת זה יכול לגרום לכאוס בין השחקנים. זה לא המטרה של השרת המטרה היא שילדים יהנו בשרת ולא יכעסו על דברים אחרים שבכלל לא קשורים מבין? אף אחד לא מבקש מהם לכעוס, זה כמו שאני ארשום שם FUCK GAZA, אותו דבר אחי .. בכ"מ אני יגיד שמותר לכל אחד לרשום מה שהוא רוצה בשם שלו (כל עוד אין חוק נגד זה) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 3 דקות MadeCrazy אמר: אף אחד לא מבקש מהם לכעוס, זה כמו שאני ארשום שם FUCK GAZA, אותו דבר אחי .. בכ"מ אני יגיד שמותר לכל אחד לרשום מה שהוא רוצה בשם שלו (כל עוד אין חוק נגד זה) דבר ראשון אסור לך להגיב פה דבר שני- לא לכל דבר צריך חוק...יש דברים שמובנים מאלו שלא רושמים/מדברים/יורדים. לא כך? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 2 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות אז צריך להביא באן על זה שאני חושב שלהתנחל במקום שאסור זה חרא? זכותי המלאה חופש הביטוי! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בפברואר 2 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני 22 דקות NighT-l3xyy אמר: אז צריך להביא באן על זה שאני חושב שלהתנחל במקום שאסור זה חרא? זכותי המלאה חופש הביטוי! נכון, לכל אזרח ובמקרה הזה שחקן יש זכות לחופש ביטוי בשרתים, אבל לא בצורה כזאת. יש מגבלות ואיסורים כמו כל חוק. בעיניי האדמין ראה בשם שלך פגיעה ברגשות השחקנים בשרת, ולשון הרע. אתה מבזה אנשים בגלל המעשים או ההתנהגות שלהם (התנחלות) תשמע, אל תבוא להתחכם בשרת עם כל המניפולציות הפוליטיות האלו. אתה רוצה לשחק? תבוא לשחק עם שם נורמלי ולא משהו שיגרום לריב בין השחקנים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 2 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות זה שאתה "ימני" אז זה אומר שאני אמור לקבל באן ? זה שאני בא לשחק עם השם הזה כי ככה אני חושב זה כמו שתשים בשם שלך #g2a the best זה אומר להתגרות??? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בפברואר 2 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות בלי שום קשר לימני או שמאלני, אתה ממש מגזים עם ההאשמות.http://prntscr.com/e3jjco יש לך הסבר לזה? יום טוב, אני לא מתכוון להמשיך את הוויכוח החסר משמעות הזה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 2 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות לפני 6 דקות Dark אמר: בלי שום קשר לימני או שמאלני, אתה ממש מגזים עם ההאשמות.http://prntscr.com/e3jjco יש לך הסבר לזה? יום טוב, אני לא מתכוון להמשיך את הוויכוח החסר משמעות הזה. שהחלפתי אחרי שאדמין ביקש ממני? ששיחקתי בקומפ שלא קשור בשיט לקהילה הזאת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 2 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות שמע, אני ממש לא נגד הבעת דעות פוליטיות בשרתים.. אבל יש דרך להביע דעה.. ולשנות את השם ל- "Fuck עמונה" זה כבר לא הבעת דעה פוליטית.. מילא היית נכנס לשרת ואומר את הדעה שלך לגבי עמונה, אבל להיכנס ככה? זה כבר מוגזם. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.