Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 1 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות מרגיש לי קצת ריק.. יש הצעות מה להוסיף? תודה לעוזרים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 1 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) אתה יכול לפרט מה ניסית לעשות?, חוץ מה STEVE בצד שזה נראה ממש חמוד אולי רק קצת נראה שה S עולה על השביל שם בקטנה, אבל מה היה הרעיון המרכזי? נערך 2017 בפברואר 1 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 1 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 23 דקות KnowYourMeme אמר: אתה יכול לפרט מה ניסית לעשות?, חוץ מה STEVE בצד שזה נראה ממש חמוד אולי רק קצת נראה שה S עולה על השביל שם בקטנה, אבל מה היה הרעיון המרכזי? אין לי ממש מושג חח.. לעשות כל מיני דברים למפה,שיראה עם קצת יותר עניין. ולא ריק כלכך.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
hBanana 2 פורסם 2017 בפברואר 1 hBanana חדש/ה ב־YourGame אופיר 2 4 הודעות לפני 5 דקות Steve אמר: אין לי ממש מושג חח.. לעשות כל מיני דברים למפה,שיראה עם קצת יותר עניין. ולא ריק כלכך.. אבל זאת המפה איך אתה רוצה לעשות את זה פחות ריק XD? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 1 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת hBanana אמר: אבל זאת המפה איך אתה רוצה לעשות את זה פחות ריק XD? קח לדוגמא את הסוג של גראפיטי שעשיתי בצד עם השם שלי, זה כבר מוסיף איזשהו אלמנט מסויים למפה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו