Scabies 45 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 31 Scabies משתמש רשום עידו 45 107 הודעות שם מגיש ההצעה: ScaBieS תאריך הגשת ההצעה: 31.1.17 הצעה לשרת: Arena פירוט על ההצעה: הוספת AutoBhop מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: רוצה לדעת מה אנשים חושבים (סקר). קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: AutoBhop לא מהיר שלא יעזור לשחקן לנצח ולצבור מהירות אלא בשביל הכיף. זמין ב - : TeamSpeak, Discord, Skype, Steam, Forum:) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 31 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות הביופ לא יעזור בכלום ומה שקורה שגם משחקים בחלקים קצת קטנים בארנה אחד נגד אחד בסופו של דבר בכדי לעשות ביופ נורמאלי צריך שטח גדול ומה שקורה שזה לא יעזור בכלום זה רק יכביד אל הבנדם שיבחר לעשות ביופ כי בכל זאת מזה ביופ לא מהיר?? את המהירות השחקן צריך להרוויח בעצמו ולא לקבע אותו ביופ ממש לפי דעתי לא מתאים לשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 31 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות תלמדו bhop לא כזה קשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 31 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 48 דקות EYT אמר: תלמדו bhop לא כזה קשה אל תגיד לי ללמוד לעשות ביופ בוא ניראה אותך מנסה לעשות ביופ בשטח קטן שהיריב שלך אם הרובה שלו מכוון עליך בראש אני מת לראות אם תמות בשניה הראשונה שתצא בביופ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בינואר 31 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 1 שעה Dragonborn אמר: אל תגיד לי ללמוד לעשות ביופ בוא ניראה אותך מנסה לעשות ביופ בשטח קטן שהיריב שלך אם הרובה שלו מכוון עליך בראש אני מת לראות אם תמות בשניה הראשונה שתצא בביופ אם אתה לא רוצה פשוט תצביע לא... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 31 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות BHOP???? אלוהים... אתה בעצם מציע להרוס את השרת. כל הכבוד אדון מנהל. תוציא את התחרותיות של השרת. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 1 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 9 שעות Dragonborn אמר: אל תגיד לי ללמוד לעשות ביופ בוא ניראה אותך מנסה לעשות ביופ בשטח קטן שהיריב שלך אם הרובה שלו מכוון עליך בראש אני מת לראות אם תמות בשניה הראשונה שתצא בביופ אני לא מבין מה הקטע שלך אתה אומר שאתה נגד זה ואני אומר משפט כבדיחה שהוא גם נגד זה אבל אתה עדיין תצא נגדי.... וחוץ מזה אני תמיד עושה bhop בשרתים לא חשוב איזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Scabies 45 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 1 Scabies משתמש רשום עידו 45 107 הודעות לפני 12 שעות Fade Away אמר: BHOP???? אלוהים... אתה בעצם מציע להרוס את השרת. כל הכבוד אדון מנהל. תוציא את התחרותיות של השרת. אני לא מציע להרוס את השרת, כמה אנשים ביקשו ממני אז פתחתי סקר והבהופ הזה נועד לא כדיי שתעשה מול השחקן בהופ ותנצח אלא אחריי שהורגים את השחקן היריב אפשר לעשות קצת בהופ. זמין ב - : TeamSpeak, Discord, Skype, Steam, Forum:) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בפברואר 1 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת Scabies אמר: אני לא מציע להרוס את השרת, כמה אנשים ביקשו ממני אז פתחתי סקר והבהופ הזה נועד לא כדיי שתעשה מול השחקן בהופ ותנצח אלא אחריי שהורגים את השחקן היריב אפשר לעשות קצת בהופ. כדי שבן אדם יוכל להעביר את הזמן? ממש לא. ונראלך שמשהו לא ישתמש בזה לפני שהוא הרג את היריב? לחכות 15 שניות זה לא יותר מדי לבקש. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 בפברואר 1 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות מיותר לגמרי, שרת ארנה זה לא שרת שאנשים באים לעשות בו ביהופ. יצירת קשר דרך האימייל: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בפברואר 1 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 3 דקות Hepi אמר: מיותר לגמרי, שרת ארנה זה לא שרת שאנשים באים לעשות בו ביהופ. בידיוק עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speen' 73 פורסם 2017 בפברואר 1 Speen' YourGame Beginner איתי 73 117 הודעות לדעתי זה מוסיף ממש לשרת , והופך את השרת למיוחד וכיפי עוד יותר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2017 בפברואר 1 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות לפני 2 דקות SIlver In Blood אמר: לדעתי זה מוסיף ממש לשרת , והופך את השרת למיוחד וכיפי עוד יותר. +1 p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 1 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות אין צורך זה יהרוס את השרת מי שרוצה BHOP שילך לשרת BHOP מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בפברואר 2 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני ב-1.2.2017 at 16:55 NaDav CSGO אמר: אין צורך זה יהרוס את השרת מי שרוצה BHOP שילך לשרת BHOP או לשרת ה fun גם שם יש BHOP קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו