Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 31 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): Ct Ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:JailBreak האדמין שביצע את ההרחקה:Pablo אורך ההרחקה:45 סיבת ההרחקה:doing FKs תיאור המקרה: הייתי סיטי בגייל הרגתי מישהו אחד שהיה בבידוד כי הוא חסם דלת (פבלו יכול להגיד שלא אני ראיתי שחסם) אחרי זה נדב הרג מישהו בטעות פבלו אמר שזה אני למרות שרואים בבירור שלא ואז הוא מאמשים אותי על עוד מישהו (נדמה לי נועם) שלא נגעתי בו אפילו ואת בינקי שמרד וכותב FK סתם בסוף ראונד פבלו חושב שאני עושה בעיות מחפש אותי סתם במקום לתרום לשרת הוא מתעצבן וצועק ומשתיק אנשים על ימין ועל שמאל. אדמין אמור לעזור ולא לחפש אנשים סתם... (ממליץ לראות את כל הרקורד ולשים לב להריגות למעלה) הוכחות ( במקרה ויש) נערך 2017 בינואר 31 על ידי Usopp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בינואר 31 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות תביא לי את השניות שבו קוראת הבעיה via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 31 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות זה בכל הראונד אין משהו ספציפי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בינואר 31 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות יטופל! תודה על התלונה רק פעם הבאה אל תצעק בשרת ותעשה פרובקציה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בינואר 31 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.