Shrimp 26 פורסם 2017 בפברואר 1 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות לפני כעת NaDav CSGO אמר: מה לא מובן במה שהוא אמר? זה נקרא כאילו הוא רוצה להמציא חוק נגד זה שיהיה שאם מישהו יגיד אז הטרור לא יוכלו "להסתכל ולהרוג" זה כל הקטע- למצוא טעויות של הסיטי ולמרוד איזה כיף יהיה בשרת אם כל משחק כולם יהיו חיילים וילדי אל-אר בלי מרידות זה סתם יגרום לגיימוד להיות משעמם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 1 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 2 דקות Shrimp אמר: זה כל הקטע- למצוא טעויות של הסיטי ולמרוד איזה כיף יהיה בשרת אם כל משחק כולם יהיו חיילים וילדי אל-אר בלי מרידות זה סתם יגרום לגיימוד להיות משעמם אני לא מבין מה הבעיה פה כל מה שorangelist רוצה להגיד זה פשוט: במקום להגיד תא נשק תא בריחה גב צמוד לסורגים וכולי. להגיד חוקי רולס הדבר הזה לא ימנע מהCT להרוג מורדים, זה פשוט חוסך לכל השרת טיפה זמן וכוח ברגע שאומרים חוקי רולס מין הסתם הראונד ירוץ יותר מהר והתאים יפתחו יותר מהר ובשיטה הזו גם נימנע מעיכובים. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 1 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות בתור צוות בשרת כל הקיצורי חוקים כמו חוקי רולס, חוקי ראונד קודם וכו'.. אולי מקלים על הסיטי אך בפועל גורמים לסתם פריקיל לאנשים שלא יודעים חוקים(שחקנים חדשים) ומתחכמים. ובקיצור נושא זה מגביר את הפריקיל בשרת לכן נגד... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 1 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני 20 דקות Senor אמר: ובקיצור נושא זה מגביר את הפריקיל בשרת לכן נגד... יהיה rules שמי שנכנס צריך לאשר אותו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בפברואר 1 Nah מורחקים 294 548 הודעות ציטוט אז אולי במקום להיות עצלנים ולחפש סיבות להרוג טרור כי בא לכם מה? זה בסה''כ מקל על הסיטי ומקל על האדמינים שלא יצטרכו לתת מיוט טי בתחילת ראונד על השנייה שטרור מדבר ומפריע לחוקים. ציטוט אך בפועל גורמים לסתם פריקיל לאנשים שלא יודעים חוקים(שחקנים חדשים) כמו כל החוקים בשרת הזה? כן. יותר מחצי החוקים פה לא הגיוניים ושחקנים לומדים ומתרגלים אליהם בכל מקרה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 19 שעות Nah אמר: מה? זה בסה''כ מקל על הסיטי ומקל על האדמינים שלא יצטרכו לתת מיוט טי בתחילת ראונד על השנייה שטרור מדבר ומפריע לחוקים. נכון אתה צודק לגבי זה ובזה אני מצדיק אותך לפני 19 שעות Nah אמר: כמו כל החוקים בשרת הזה? כן. יותר מחצי החוקים פה לא הגיוניים ושחקנים לומדים ומתרגלים אליהם בכל מקרה. כל חוק בשרת הגיוני עם יש חוק שאתה חושב שלא הגיוני אתה יכול לפנות עלי ואני ישמח לעזור ועוד משהו החוקים משתנים כל יום (בגלל שחקנים אשר מוצאים חוקים חדשים והאדמינים שרואים את הבעיה) ובכל זאת אנו משנים ומוסיפים. וכפי שאמרתי יש לך חוקים להוסיף תגיד לי ואני ומנהל השרת נחשוב עליהם (אני נמצא זמין פה- Ts.yourgame.co.il) לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 2 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 7 דקות NadavOhana אמר: וכי שאמרתי יש לך חוקים להוסיף תגיד לי ואני ומנהל השרת נחשוב עליהם וכפי* מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת NaDav CSGO אמר: וכפי* שתוק XD לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 2 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות נוסיף את זה בקרוב, נעבוד עם המנהלים על החוקים, נוסיף אותם לאשכול החוקים ונוסיף את הפקודה. כרגע לא יהיה ניתן להגיד "חוקים רגילים", כשנסיים לעבוד על הכל נודיע וזה יתאפשר :) ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.