fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 30 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות מותר לכתוב בצאט/לבגיד במיק את השם של אלוהים יה...? כי כל אדמין אומר אחרת ובתכלס אף אחד לא יודע אז אשמח אם תענו :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 31 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות אין תגובה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 בינואר 31 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות (נערך) תשמע בעיקרון מימה שאני יודע אסור כי זה לא מכבד אנשים שומרים כמוני וכמו עוד הרבה בשרת בקיצור אל תגיד שלא יוצר חסר נעימות נערך 2017 בינואר 31 על ידי Evya M התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 31 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות מותר. תבחר לעשות כרצונך. לא רואה סיבה לדבר על זה. אבל תגיד איך שבא לך עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בינואר 31 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לא רואה שום סיבה חוץ מלגרום לריבים וקללות להגיד את זה בשרת. אני אישית הייתי נותן לך על זה גאג כי זה לא מכבד וזה סתם ניסיון לגרום לאנשים לריב. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 31 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לא מבין את כל הלא קשורים שמגיבים... אף אחד ממי שכתב פה בתגובות לא אחראי ולא מחליט על החוקים. חד משמעית לא! יש אנשים שמאמינים, ואתה צריך לכבד. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.