Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בפברואר 1 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות אמרת שכבר השתמשת באחד לא? אני בטוח ב90 אחוז שאתה לא יכול להתשמש שוב.. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 1 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות המשתמש Sp Ne0n אמר: אמרת שכבר השתמשת באחד לא? אני בטוח ב90 אחוז שאתה לא יכול להתשמש שוב.. קוד לשבוע של ESEA ניתן להשתמש באחד כל חצי שנה הוא אמר שפעם אחרונה שהוא השתמש היה מלפני 7 חודשים ולכן יש לו אפשרות לשים אחד חדש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בפברואר 1 Nah מורחקים 294 548 הודעות אתה שחקן טוב מדי בשביל לשחק בvolvo mmr אז אני אקנה לך קוד לשנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות המשתמש Nah אמר: אתה שחקן טוב מדי בשביל לשחק בvolvo mmr אז אני אקנה לך קוד לשנה מה הקשר.... אין אפילו קודים לשנה והבדיחה שלך אפילו לא קרובה להיות מצחיקה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו