DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 30 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בינואר 31 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אתה מיין לוסיו? אם כן, אז גם אני. אחלה גיימפליי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 31 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת Steve אמר: אתה מיין לוסיו? אם כן, אז גם אני. אחלה גיימפליי למה אתה מתכוון במיין? הכי הרבה שעות? בעצם, זה לא משנה. אני ממש לא מיין לוסיו. סתם היינו צריכים לוסיו אז לקחתי ויצא לי משחק נחמד אז המשכתי איתו. אם כבר מיין אז אני מניח ריינדהארט. יש לי עליו הכי הרבה שעות ובכללי הוא הגיבור הכי אהוב עליי. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בינואר 31 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: למה אתה מתכוון במיין? הכי הרבה שעות? בעצם, זה לא משנה. אני ממש לא מיין לוסיו. סתם היינו צריכים לוסיו אז לקחתי ויצא לי משחק נחמד אז המשכתי איתו. אם כבר מיין אז אני מניח ריינדהארט. יש לי עליו הכי הרבה שעות ובכללי הוא הגיבור הכי אהוב עליי. פשוט הגיימפליי שלך עם לוסיו מראה שאתה כן יודע ולמדת אותו... אולי זה סתם היה במקרה. ד"א במיין התכוונתי השחקן שאתה משחק איתו בדרך כלל... בכל מקרה היה אחלה גיימפליי.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 31 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 2 דקות Steve אמר: פשוט הגיימפליי שלך עם לוסיו מראה שאתה כן יודע ולמדת אותו... אולי זה סתם היה במקרה. ד"א במיין התכוונתי השחקן שאתה משחק איתו בדרך כלל... בכל מקרה היה אחלה גיימפליי.. אני יודע איך לשחק עם כולם בערך.... למדתי על כולם, על היכולות שלהם, איך לשחק אותם. אתה יכול לראות בערוץ שיש לי גם גיימפליי של זארייה, פארה ריינדהארט. בכל מקרה תודה. מה הראנק שלך? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בינואר 31 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אני יודע איך לשחק עם כולם בערך.... למדתי על כולם, על היכולות שלהם, איך לשחק אותם. אתה יכול לראות בערוץ שיש לי גם גיימפליי של זארייה, פארה ריינדהארט. בכל מקרה תודה. מה הראנק שלך? כעיקרון במשתמש שלי אני 2200-2400 sr בגלל עונות קודמות. אבל בסמארף אני כרגע 2600-2700. אבל אני לא אשחק כלכך בזמן הקרוב אז כנראה כשאחזור אני אהיה פח אשפה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו