DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 29 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני שתראו הכל, אני רוצה לציין שלא בזבזתי אפילו אגורה אחת על כל מה שאתם הולכים לראות פה. הכל ממה שהרווחתי מCSGO (למרות שזה לא הרבה). זה גם סוג של מדריך לאיך להרוויח כסף בטוח בלי להפסיד אף פעם ובלי לבזבז שקל אחד מהכיס שלכם. אז נתחיל! לפני שהאיוונט התחיל היו לי 240 מדבקות מהאיוונט הקודם ו2.32$ בסטים: ברגע שהאיוונט התחיל, מכרתי את כל ה240 מדבקות שלי והגעתי לסכום של 97.54$ + כמה מדבקות שנשארו לי שלא נמכרו: עם הכסף הזה, אני חיכיתי לרגע האחרון של האיוונט שכל המדבקות יורדות ב75% מהמחיר שלהם וקניתי כמה שאני יכול (360 Items): ככה הInventory שלי נראה לפני: וככה הוא נראה אחרי (עכשיו): כמובן שאני עצלן ואין לי כוח לצלם את כל הדפים, אז פשוט תצטרכו להסתפק בזה. אם זה לא ברור איך הגעתי למצב הזה, אני יסביר. כל שנה יש לפחות 2 CS:GO MAJORS, ובכל Major יוצאים מדבקות חדשות של השחקנים/קבוצות/הסמל של הMajor/אנעארף... אני מחכה שמדבקות ירדו מ1$ ל 0.25$ וקונה כמה שאני יכול. עד הMajor הבא, המדבקות כבר מכפילות את המחיר שלהם, וגם את הרווח שלי xD. אז תעשו את החישוב לבד, 97.44*2. זה יהיה הסכום שיהיה לי עד הMajor הבא. מקווה שעזרתי לכם גם להרוויח טיפה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בינואר 29 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות מתי הmajor הבא? My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 29 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 2 דקות Sp Ne0n אמר: מתי הmajor הבא? אין לי מושג, אבל אני חושב שלפחות בעוד 3 חודשים. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בינואר 29 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות (נערך) קניתי 130 מדבקות חחחחחחחחחח 30 דולר בערך מעצבן רצח הכמות הזאת באינבטורי נתפלל שmajor הבא יהיה בחצי שנה הקרובה **עריכה** אם ישלך 360 מדבקות שכל אחת שווה דולר יהיה לך 360 דולר.. 96x2 לא קשור אחי @DMatriX נערך 2017 בינואר 29 על ידי Sp Ne0n My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 29 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות @xTaZzZi 500 מדבקות בקל You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 29 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 12 דקות The Donger אמר: @xTaZzZi 500 מדבקות בקל חחח אני מבין שגם הוא עושה את זה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 29 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: חחח אני מבין שגם הוא עושה את זה. הוציא 125$ קנה מדבקות וחתימות You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בינואר 29 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 16 דקות The Donger אמר: @xTaZzZi 500 מדבקות בקל Wtf My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בינואר 29 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 2 שעות DMatriX אמר: אין לי מושג, אבל אני חושב שלפחות בעוד 3 חודשים. טורניר הבא מתחיל ב7 ליולי GL My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בינואר 30 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 15 שעות Sp Ne0n אמר: טורניר הבא מתחיל ב7 ליולי GL איפה בדיוק ראיתה שזה רשום? אני יודיע לכם שיודיעו על הMajor הבא "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 30 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 2 שעות KnifeSkrops אמר: איפה בדיוק ראיתה שזה רשום? אני יודיע לכם שיודיעו על הטורניר הבא http://www.hltv.org/events/upcoming/ You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בינואר 30 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 2 שעות The Donger אמר: http://www.hltv.org/events/upcoming/ אלו טורנירים לא Majors סתם הבכתה את עצמך :O "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 30 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 1 שעה KnifeSkrops אמר: אלו טורנירים לא Majors סתם הבכתה את עצמך :O Bitch Plz לפני 7 שעות KnifeSkrops אמר: אני יודיע לכם שיודיעו על הטורניר הבא You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 30 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות (נערך) לפני 7 דקות The Donger אמר: Bitch Plz חחחחחחח @KnifeSkrops יא שבור נערך 2017 בינואר 30 על ידי NaDav CSGO מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בינואר 30 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות (נערך) ****לא משנה**** נערך 2017 בינואר 30 על ידי Sp Ne0n My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו