Youtube 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 29 Youtube חדש/ה ב־YourGame YouTube 0 1 הודעות היי, הסרטון הראשון שלי בערוץ היוטיוב שלי, בהמשך השבוע אני אעלה עוד סרטונים, אשמח שתביאו לי Sub, אני מתכוון להשקיע מלא בערוץ היוטיוב שלי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 29 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות רק אני רואה שהשם שלך זה XZTaZzZi? מרגיש לי מועתק 0_0 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בינואר 29 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לי קוראים 1GeT_RiGhT5 בכלל לא מעתיק XD לנושא ממליץ לך לשפר את הCROSSHAIR PLACEMENT שלך דחוף תפסיק לרסס ותוך כדי לקפוץ תוריד את העכבר טיפה למטה שאתה מרסס ואל תזוז בכללי להוריד את העכבר למטה לא ספריי מושלם אבל זה טוב לחדשים אם אתה רוצה אתה יכול ללמוד איך לרסס ככה שתפגע בכל הכדורים שלך בהצלחה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 29 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות אל תשחק CSGO יותר אתה גרוע השם כבר תפוס תגדל בעוד 4 שנים לפני שתתחיל לעשות סרטונים ליוטיוב עריכה ואיכות נוראיים זאת דעתי הכנה You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 29 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 7 דקות The Donger אמר: אל תשחק CSGO יותר אתה גרוע השם כבר תפוס תגדל בעוד 4 שנים לפני שתתחיל לעשות סרטונים ליוטיוב עריכה ואיכות נוראיים זאת דעתי הכנה הבן אדם יודע מה הוא מדבר. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 בינואר 29 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות (נערך) תקשיב, זה סירטון שלך פשוט משחק DM... אם תראה לי מה כיף בלראות סירטון של מישהו כמוך(לא הכי טוב בעולם) משחק במשך 10 דקות! הייתי מציע לך לשנות את התוכן, אולי להכניס קצת תוכן מצחיק... גם קצת עריכה לא תזיק. (ואני לא מתכוון פשוט לשים שיר). לפני 15 דקות The Donger אמר: אל תשחק CSGO יותר אתה גרוע השם כבר תפוס תגדל בעוד 4 שנים לפני שתתחיל לעשות סרטונים ליוטיוב עריכה ואיכות נוראיים זאת דעתי הכנה ואני מסכים גם עם מה שהוא אמר... נ.ב חבל על הסקינים! נערך 2017 בינואר 29 על ידי ParaDoX ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בינואר 29 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אני לא ממש נהנתי לראות את הסרטון אתה מדבר שם כמו כל הילדים שמצלמים קלאש רויאל (מבלי להעליב) קונטר זה לא מתאים לסגנון הזה כמו אצלך בסרטון אתה צריך לבוא עם יותר מוטיבציה להעלות תערוך טיפה את הסרטון ולפני שאתה מתחיל סרטון תבדוק שהסביבה שלך לא רועשת כמו אצלך שבאמצע של הסרטון אתה כיבית את הטלפון אישית הייתי שמח לשמוע גם טיפה את המשחק ותנסה להעלות תוכן יותר מעניין אולי רגעים מצחיקים שאתה משחק עם חברים ויוצא כל מיני רגעים מצחיקים כאלה. לא יודע אם אתה מתחבר לתוכן הזה אז תמשיך תדבר יותר לעניין ותערוך יותר מעניין. שיהיה לך בהצלחה בהמשך מקווה שתקח לטובה את כל מה שכתבו לך פה ותשתפר D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 29 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות חוק ראשון של יוטיוב אם אתה רוצה gameplay ברקע בלי קשר לנאמר. אתה חייב להקליט כvoice over! כלומר להקליט את הקול בנפרד בזמן רגוע כדי שלא תהיה עסוק במשחק וככה לא רק לקצר את הסרטון אלא גם להשאיר אותו יותר מעניין בנוסף תסריט ו.... כל מה שהשאר רשמו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו