Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: Jelly Fucking Rancher SteamID: STEAM_0:0:163967830 סוג ההרחקה : מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JAIL האדמין שביצע את ההרחקה: SENOR אורך ההרחקה: 120 סיבת ההרחקה: " מיתגרה " תיאור המקרה: אמרתי שביתר שווים לנעל רקובה והוא עשה את מה שהוא עשה הוכחות: נערך 2017 בינואר 27 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אמממ....טעות ברקוד חבריקו לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 4 דקות NadavOhana אמר: אמממ....טעות ברקוד חבריקו עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות טוב... אז אתה מעליב ילדים בשרת בכוונה ואתה עוד ממשיך ואתה יודע שיש ילדים שאוהבים את את ביתר אז למה לעשות דווקא? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: טוב... אז אתה מעליב ילדים בשרת בכוונה ואתה עוד ממשיך ואתה יודע שיש ילדים שאוהבים את את ביתר אז למה לעשות דווקא? אנחנו מדברים על קבוצה באמת. לא נראלי כי אמרתי משהו על קבוצה בן אדם שאוהד אותם הולך לבכות עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 1 דקה NadavOhana אמר: טוב... אז אתה מעליב ילדים בשרת בכוונה ואתה עוד ממשיך ואתה יודע שיש ילדים שאוהבים את את ביתר אז למה לעשות דווקא? הגענו למצב שכולם TRIGGERED מכל פיפס. אסור לי להביע דעה יותר עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני מצטט "אני לא אשם שהם גרועים הם נולדו כך" בשביל מה זה היה נחוץ? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: אני מצטט "אני לא אשם שהם גרועים הם נולדו כך" בשביל מה זה היה נחוץ? ירידה על הקבוצה. אני לא אשם שהם נולדו גרועים. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אבל אתה מבין שאתה מעליב ילדים בשרת בכוונה ואתה יודע שיש אנשים שאוהבים את הקבוצה הזאת אז למה....בשביל מה.... מצידי עניתי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: אבל אתה מבין שאתה מעליב ילדים בשרת בכוונה ואתה יודע שיש אנשים שאוהבים את הקבוצה הזאת אז למה....בשביל מה.... מצידי עניתי מה הקשר ילדים. דיברנו על קבוצה. איך להגיד שקבוצה גרועה מעליבה ילדים עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תגיד אתה רציני.... תראה מה אני רשמתי ואז מה אתה רשמתה...פה בפורום לפני 7 דקות NadavOhana אמר: אני מצטט "אני לא אשם שהם גרועים הם נולדו כך" בשביל מה זה היה נחוץ? לפני 5 דקות Fade Away אמר: ירידה על הקבוצה. אני לא אשם שהם נולדו גרועים. אתה יורד על הקבוצה+שיש ילדים בשרת שאמרים לך שאתה מתגרה (ido) אז חלס אני עשיתי את שלי.... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: תגיד אתה רציני.... תראה מה אני רשמתי ואז מה אתה רשמתה...פה בפורום אתה יורד על הקבוצה+שיש ילדים בשרת שאמרים לך שאתה מתגרה (ido) אז חלס אני עשיתי את שלי.... אז משהו לא מסכים איתי בוא ניתן לי מיוט שעתיים הגיוני מאד @Zpower עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) לפני 10 דקות NadavOhana אמר: תגיד אתה רציני.... תראה מה אני רשמתי ואז מה אתה רשמתה...פה בפורום כי כנראה לא הבנת את ההקשר הלשוני לכן ניסחתי מחדש לאותה מטרה נערך 2017 בינואר 27 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות המיוט מוצדק לחלוטין, פשוט האורך שלו לא מוצדק. @NadavOhana לא הגיע לו מיוט לשעתיים, אולי לחצי שעה, אבל לא שעתיים. אסכם ככה- אדאג להבהיר לאדמין את הנושא, המיוט ירד (הזמן שנשאר). ובחיאת, אל תציק לאנשים בכוונה, אין לזה שום תועלת. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.