oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות גורדי שחקים עם משרדים, מסחר, תעסוקה ו-2,000 חדרי מלון בכניסה לעיר, לצד תוכנית לקירוי כביש בגין שיוביל להקמה של כ-1,800 דירות ופארק היי-טק חדש - ירושלים עוברת מתיחת פנים משמעותית. צפו בכל הפרטים בדקה באחרונה אישרו ועדות התכנון את התוכנית להקמת מתחם משרד ומעון ראש הממשלה בירושלים, בהיקף של 650 מיליון שקל העבודות הראשונות על הפרויקט כבר החלו בשנה האחרונה. השלב הראשון החל בכריית מנהרה עבור חניון תת קרקעי עם חמש קומות ו-1,300 מקומות חניה, וכן הפרדה מפלסית לכלי רכב ברחוב שז"ר, שמטרתה לייצר מערכת משולבת בין תחבורה ציבורית, תחבורה פרטית והולכי רגל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות תודה על הפרסום!! ספויילר התמונה האחרונה נראת בדיוק כמו איזה מקום ב gta v שכחתי את שם האזור מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 בינואר 27 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לא אוהב את זה שהמדינה משקיעה כמעט אך ורק בערים מרכזיות כמו ירושלים ותל-אביב, כאילו שרק הן קיימות. בכ"מ, נחמד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות נחמד אבל עצוב יש ערים בישראל שהמדינה לא משקיעה בכלל תודה על הפרסום! ממש עצוב... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בינואר 27 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: נחמד אבל עצוב יש ערים בישראל שהמדינה לא משקיעה בכלל ממש עצוב... עזוב ערים המדינה לא משקיעה לא בקיבוצים לא במושבים ולא ביישובים. אני אישית מאוד לא אוהב שהם מבזמבזים את כל הכסף שלהם אל שיפור עיר שהיא מאוד מרכזית במקום לשפר ולהרים ערים קטנות אחרות/קיבוצים/ישוביים/מושבים אבל תודה רבה על הפירסום!!! בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בינואר 27 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות וחוץ מזה אני כל החיים שלי גר בישובים ומושבים ובחיים המדינה לא שמה שקל על היישובים בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 11 דקות ™cactus אמר: וחוץ מזה אני כל החיים שלי גר בישובים ומושבים ובחיים המדינה לא שמה שקל על היישובים למרות שאני גר בעיר אני כל החיים שלי הייתי בקיבוצים בצפון ממש כיף לי באמת כיף לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בינואר 27 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 8 דקות NadavOhana אמר: למרות שאני גר בעיר אני כל החיים שלי הייתי בקיבוצים בצפון ממש כיף לי באמת כיף אני מבין אותך והכול אבל אני באמת חושב שיש הרבה לשפר ויש הרבה להרים והגדיל את הקיבוצים והישובים בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 3 דקות ™cactus אמר: אני מבין אותך והכול אבל אני באמת חושב שיש הרבה לשפר ויש הרבה להרים והגדיל את הקיבוצים והישובים ברור ואבל מלא אבל לא ברמה גדולה כי בכל זאת זה קיבוץ להוסיף בתים והכל אבל לא קניונים וכל זה כי אז זה לא היה קיבוץ כמו שהוא לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בינואר 27 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 1 דקה NadavOhana אמר: ברור ואבל מלא אבל לא ברמה גדולה כי בכל זאת זה קיבוץ להוסיף בתים והכל אבל לא קניונים וכל זה כי אז זה לא היה קיבוץ כמו שהוא מה פתאום קניונים וכאלה. אני מתכוון לשמורות טבע קטנות פארקים ירוקים להפוך את הקיבוצ לקיבות חי ופעיל בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו