NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות JailBreak Event! אתם מוזמנים לאיוונט ב-JailBreak! המשחקים של האיוונט הם חדשים ורעננים אז שווה לבוא! האיוונט יתקיים ביום שבת בשעה 19:00 המשחקים שהיו הם: Zombies AWP FFA מושיקו HNS RHNS הסבר על המשחקים: Zombies יש שלושה T שיש להם כ- 2000HP ויש להם אך ורק Knife המטרה של הCT זה להרוג את כל הטרור. אבל ל-CT יש נשקים (אשר הם יבחרו מהנשקיה או שאדמין יביא להם) והמטרה שלהם זה להרוג את כל הCT כמה שיותר מהר. משך המשחק הוא כ- 2 Rounds. המנצח הוא השחקן עם הכי הרבה הריגות (CT) AWP FFA האדמינים ישגרו AWP לכל הטרור ובמהלך הזמן יופעל המוד (BOX) וזה היה כולם מול כולם והאחרון ששורד הוא המנצח! משך המשחק הוא כ- 1 Rounds HNS המוד הוא שיש כמה CT (אדמינים) אשר יחפשו את הטרור הטרור צריכים למצאו מקום מסתור כדי שה-CT לא ימצאו אותם האחרון ששורד הוא המנצח! משך המשחק הוא כ-2-3 Rounds RHNS המוד מבוסס כמו HNS רק הפוך כאשר: כל ה-T מנסים למצוא את ה-CT וה-T שיש לו את כמות ה-Kills הגדולה ביותר ינצח משך המשחק הוא כ-3-2 Rounds מושיקו כולם נמצאים בחדר סגור (בידוד או חדר ענק שאי אפשר לצאת ממנו) ויש 2 CT (המנהלים של השרת) שיש להם רובה או אקדח שאיתו הם צריכים להרוג את כל ה-T האחרון שנשאר בחיים מנצח! משך המשחק הוא כ- 1 Rounds! הערה: במהלך האייונט צוות הגייל יגידו מה לעשות נא להיות קשובים לחוקים ולא להפר... העונש יהיה בהתאם למעשה. מקווים לראות אותכם!!! צוות ה-JailBreak לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות ניהיה שם! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 27 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אללה נדב ??? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 בינואר 27 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות התבלבלת בין hns וrhns קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 פורסם 2017 בינואר 27 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות מה עם HG? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 50 דקות MisterPussy אמר: מה עם HG? בנתיים אין אבל נראה בהמשך כי כל שבוע יש איוונט בשרת אחר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quack_-_Quack 36 פורסם 2017 בינואר 27 Quack_-_Quack YourGame Beginner רועי 36 132 הודעות אני אגיע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בינואר 27 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות אתה יודע שמושיקו זה עם נגב... זה בתא בידוד, וזה רק באובמה... אני בספק אם אתה בכלל יודע על שם מי קרוי המשחק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 בינואר 28 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 18 שעות Shtoota אמר: אתה יודע שמושיקו זה עם נגב... זה בתא בידוד, וזה רק באובמה... אני בספק אם אתה בכלל יודע על שם מי קרוי המשחק. אתה יודע שבאמת אבל באמת לא אכפת לנו? התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 בינואר 28 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אני אגיע בעזרת השם התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 28 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות עוד 43 דקות לאיוונט לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.