3G2 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 26 3G2 חדש/ה ב־YourGame 0 2 הודעות אני בתור שחקן חדש של הקהילה לא יכול להכנס לשום שרת אין לי באן או פי באן אבל אני מנסה להכנס לפאן ואני לא יכול קרה איזה משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 26 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 10 דקות 3G2 אמר: אני בתור שחקן חדש של הקהילה לא יכול להכנס לשום שרת אין לי באן או פי באן אבל אני מנסה להכנס לפאן ואני לא יכול קרה איזה משהו? זה רושם לך איזה הודעה או משהו? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
3G2 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 26 3G2 חדש/ה ב־YourGame 0 2 הודעות לא זה פשוט לא נכנס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2017 בינואר 26 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות כניראה המפה לא עובדת לך , אתה צריך להוריד אותה מהאינטרנט. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 26 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות תעתיק לי בבקשה את מה שזה רושם לך בקונסול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו