^^RoundY 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 26 ^^RoundY חדש/ה ב־YourGame עמית 5 27 הודעות ציטוט שם מגיש התלונה: Roundy ^^ SteamID:http://steamcommunity.com/profiles/76561198006584862/ ציטוט סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JailBreak האדמין שביצע את ההרחקה: Bumps אורך ההרחקה:120 סיבת ההרחקה: סתם FK תיאור המקרה:אני חי ובצחוק כתבתי FK והוא נותן לי גאג ארוך! הוכחות ( במקרה ויש) . יש , חבר שלי היה שם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 26 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום! אתה קיבלתה כבר גאג ל-15 ואז 30 ואז הוא היה נחמד עליך ונתן לך ל 15 שזה היה אמור להיות שעה ואז שהמשכתה קיבלת ל 120 אתה עשית בעיות בכוונה אפילו אתה אומר שאתה "עשית בצחוק FK" אתה יודע שהאדמינים רואים את זה ושהם שואלים ובכלל אתה משקר אתה סתם מציק לאדמין לעשות את העבודה שלו עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו