עבור לתוכן

תלונה על פבלו

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: kobi

SteamID: STEAM_0:0:102774747

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): מיוט

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: ג'ייל

האדמין שביצע את ההרחקה: פבלו

אורך ההרחקה: חצי שעה

סיבת ההרחקה: אמרתי לו לצאת מהשרת

תיאור המקרה:

המפה הייתה רבל(הוחלפה לרבל מקלאוד אחרי חמש שעות),עוד לא היה ווט סיטי ראשון בשרת אז חיכינו שכולם יכנסו.

בזמן הזה נדמה לי שאחד השחקנים אמר טמבל לא זוכר למה(BLUE CAT אמר),ופבלו נכנס על אותה שנייה זה הדבר הראשון ששמע ואמר לו "עוד פעם אחד אתה מדבר ככה אתה מקבל מיוט."(בזמן שהוא שם מיוט סיטי וטי,יעני בינד).

אחרי איזה כמה דקות הוא ממשיך לאיים ולהביא אנרגיה שלילית לשרת בעוד שלפני זה היה את AUGUSTA(אלכס הגבר) בשרת שהוא גם אדמין והיה סבבה וצחוקים.

הוא נכנס ונותן מיוט סיטי וטי בשפע,גאגים ומיוטים לכל מי שלא בא לו טוב או שהוא חושב שהוא מתגרה בו.

אני מצטער מאוד,זה לא אדמין, הוא רק בא ומאיים על שחקן שייתן לו מיוט משתיק אנשים ועוד לפי מה שזכור לי אדמין צריך ליהיות חברותי.

בכל אופן אני בא ואומר לו (ציטוט,זה מה שאמרתי לו אני לא ממציא דברים):"פבלו תראה, רק באת ואתה כבר מאיים על ילדים ומחלק מיוטים אני מציע שתצא בבקשה".

והוא ברב טובו מחלק לי מיוט לחצי שעה ואומר:"אסור לך להגיד לאדמין לצאת זה רשום בחוקים(WTF),תשאל את זיו(ZPOWER) שגם הוא נותן על זה מיוטים".

טוב אז @Zpower שלום האם זה מה שאמרת לו להגיד,והאם זה בכלל חלק מהחוקים?

וגם אם כן,נראה לי שהסיבה שאמרתי לו את זה דווקא הייתה נכונה ומוצדקת,רק שבמקום לקחת את התגובה שלי עליו ברצינות הוא זלזל בי וחשב שאני אומר את זה כדיי לפגוע בו(כמו ילד קטן).

נ.ב התלונה מקצועית בהחלט,יש הוכחות ומוצדקת לגמריי מדעתי אז דארק אל תרשום את זה.

נ.ב.ב למר פבלו שיגיד אחרת,אחי אתה מתייחס לשחקנים בשרת כמו לזבל כך את המשפט הזה ותחשוב איך אתה יכול לשנות אותו.

נ.ב.ב תביאו לי בבקשה חוק שרשום שאסור להגיד לאדמין לצאת מהשרת....

הוכחות ( במקרה ויש):

הסיבה אמורה ליהיות TELL אבל הוא רשם TO (סיבות אישיות).

Player K0bi
Steam ID STEAM_1:0:102774747
Steam3 ID [U:1:205549494]
Steam Community 76561198165815222
Invoked on 26/01/17 17:47
Block length 30 min (Expired)
Unblock reason no reason present
Unblocked by Admin CONSOLE
Expires on 26/01/17 18:17
Reason dont to admin to quit
Blocked by Admin Pablo
Blocked from [YourGame.org.il] Jailbreak | Hebrew speaking se...
Total Blocks 137 (search)
נערך על ידי kobi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 4
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות

יטופל....

עוד משהו?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות

כן,בזה שאתה אומר יטופל,במה? כי אתם אומרים את זה בכל תלונה ובסוף אחרי חצי שעה שנועלים את זה האדמין משחק בשרת(אני חושב שכל מתלונן היה רוצה להגיב את זה).

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
לפני כעת Shtoota אמר:

חחח נראלך שיגידו לך מה הם עושים... אני יגלה לך סוד - הם לא עושים כלום, במקרה הטוב אזהרה לאדמין ( שזה שווה ערך לכלום ) במקרה הרע - כלום.

את ההודעה שלי ימחקו אבל אתה מוזמן לראות איך הם כותבים לך שהם לא חייבים לך הסבר :P

למרבה צערי אני חושב שאתה צודק,אבל בסופו של דבר אחרי כל תלונה הם שמים לב שאדמין לא בסדר..

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

יטופל בחומרה.

ודרך אגב, אני לא עומד להגיד לך מה הטיפול- כי הדברים שקורים בהנהלה הם לא עניין השחקנים.

כשאנחנו אומרים שזה יטופל זה יטופל, ואם זה יקרה שוב תאמין לי שאתה תדע מה היה הטיפול.

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• Zpower נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...