Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 25 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות תאריך הגשת ההצעה: 25.1.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: Zeus Fight באלר מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: בגלל שהרבה אנשים אוהבים קרבות זאוס וגם זה יכול להיות כיף ואני ישמח אם תחשבו על זה קישור לפלאגין (במידה ויש):אין הערות: אחרי שיורים מחכים 5 שניות ויש לך עוד יריה (או 10) מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 פורסם 2017 בינואר 25 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות למה לא עשית סקר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בינואר 25 Nah מורחקים 294 548 הודעות שביט הכין מערכת אלאר חדשה לא ממזמן, לא מבין למה צריכים עוד. הוא באמת עשה אותה ממש טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תוסיף סקר... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 25 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות אפשר לנעול פתחתי אחד עם סקר. מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.