Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 25 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות שם מגיש התלונה:Mega4U SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:Bumps קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: תאריך המקרה:היום היה לי אלר p90 ביקשתי אבורט אמר לי לא אבורט ואמרתי לו אני דורש אבורט הוא אמר לי לא אכפת לי וצחק עלי ועשה לי סליי ואמרתי לו שזה רשום בחוקים והוא אמר יש לך בעיה לך לפורום וצחק עלי הוכחות תומכות: הערות:במפס לא מתנהג יפה לילדי השרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אחי שניה אני משנה את התגובה שלי מכיוון שאין את החוק הזה עדין לא בחוקיים החוק התוסף בקרוב.... ואיפה הוכחות שלך? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ושאתה בא ומשקר על הצוות בסופו של דבר נראה את זה אז אתה קבלתה CTBAN מאדמין אז שהגעתה לLR אתה ניסתה לעקב בכוונה כדי שירד לך הCTBAN ושלא אמרתה חוקים האדמין נתן לך סליי והוא לא צחק עליך כלל.... עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 25 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות כן לפי החוקים מכיע לי אבורט אחד זה לא משנה לאיזה מטרה וגם במפס מתנהג בזילזול לכל חברי השרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תקשיב... עם הוא היה מתנהג בצורה כמו שאתה אומר "נוראית" אז היו מתלוננים עלו בתדירות יותר גבוה. וגם זה לא רשום בחוקים עוד זה הולך להתווסף עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות גם פה שיקרת.. חבל מאוד.. הוא לא צחק עליך ולא נעליים, והסליי היה מוצדק. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.