DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 24 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות ניסיתי להוריד משהו למחשב וכנראה בטעות הורדתי וירוס, אני עכשיו מנסה לפרמט את המחשב לגמרי ואפילו את זה אני לא יכול כי זה אומר לי שחסרים לי קבצים. מישהו יודע איך אני מסדר את זה? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 24 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 1 שעה DMatriX אמר: ניסיתי להוריד משהו למחשב וכנראה בטעות הורדתי וירוס, אני עכשיו מנסה לפרמט את המחשב לגמרי ואפילו את זה אני לא יכול כי זה אומר לי שחסרים לי קבצים. מישהו יודע איך אני מסדר את זה? שם דיסק התקנה של ווינדוס ומפרמט כרגיל... You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 24 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 2 דקות The Donger אמר: שם דיסק התקנה של ווינדוס ומפרמט כרגיל... אם היה לי לא נראה לך שהייתי עושה את זה? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 24 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אם היה לי לא נראה לך שהייתי עושה את זה? אז איך בדיוק אתה רוצה לפרמט את המחשב בלי דיסק של ווינדוס או ?DISK ON KEY You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 24 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת The Donger אמר: אז איך בדיוק אתה רוצה לפרמט את המחשב בלי דיסק של ווינדוס או ?DISK ON KEY אתה לא בדיוק האקר מקצועי או מתכנת גאון אהה...? יש מלא פריצות באינטרנט לווינדוס, אני פשוט לא יכול להוריד אותם כי זה דפק לי את הבראווזר Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 24 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אתה לא בדיוק האקר מקצועי או מתכנת גאון אהה...? יש מלא פריצות באינטרנט לווינדוס, אני פשוט לא יכול להוריד אותם כי זה דפק לי את הבראווזר אני מבין שאתה טמבל לגמרי.. יש הבדל גדול בין לפרמט מחשב לבין לפרוץ ווינדוס... לפני 1 שעה DMatriX אמר: אני עכשיו מנסה לפרמט את המחשב לגמרי You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 24 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת The Donger אמר: אני מבין שאתה טמבל לגמרי.. יש הבדל גדול בין לפרמט מחשב לבין לפרוץ ווינדוס... איזה הבדל בדיוק יש בין לפרמט מחשב, לווינדוס חדש? עזוב לא צריך להפוך את זה לוויכוח. אני פשוט יחכה למישה ואחר שיגיב. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 24 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: איזה הבדל בדיוק יש בין לפרמט מחשב, לווינדוס חדש? עזוב לא צריך להפוך את זה לוויכוח. אני פשוט יחכה למישה ואחר שיגיב. כשאתה מפרמט את המחשב אתה מוחק את כל המידע שנמצא בכוננים הקשיחים. כשאתה פורץ ווינדוס אתה בסך הכל מחליף את המפתח של הווינדווס ללא שינוי בקבצים. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.