עבור לתוכן

בקשת סליחה

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול SynLeX
  • שקד
  • 0
  • 39 הודעות

טוב אז אני רוצה להגיד שהנסיון שלי לעבוד על המערכת זה היה טעות ביגלל שאני רציתי לחזור לשחק ב קהילה הזאת שוב הגעגוע גרם לי לקנות משתמש וחשבתי שאני יצליח בלי שיגלו אותי ויצאתי דיי סתום 

בנוסף לכך אני גם קיבלתי את הבאן ב EZ וכיבדתי את הבאן לכן עד היום לא הגשתי עירור ואין לי גם מה לערר אני עשיתי דברים שלא צריך לעשות וזה היתה טעות גם הרבה חברים שלי משחקים בקהילה הזאת ואני אוהב אותה נורא היא ממש גורמת ל CSGO להראות אחרת גם מבחינת שחקנים וגם מבחינת ה Plagins שהם הכי טובים שיכולים להיות ואני גם הייתי בכנס של gameon שאתם ארגנתם ביחד עם 4DV ואני ממש היה לי כיף

ואני מתחרט על מה שאני עשיתי 

אחרי כמעט חודש וחצי של באן ערוך ומיעש אני חשבתי שאוליי אוחל לחזור לשחק בשרתם שלכם אם אתם מסכימים אבל האשכול הזה הוא יותר בשביל לבקש סליחה ולא להוריד לי את הבאן + אם אפשר לקצר לי את הבאן או להוריד אותו אני נורא אשמח

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 3
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

מוזמן לראות את ההוכחה המפורטת שלי בתגובה האחרונה..

יש לך משהו להגיד על זה? 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול SynLeX
  • שקד
  • 0
  • 39 הודעות

אני כתבתי למה עשיתי את זה אתה מוזמן להסכל אני עשיתי את זה בגלל שהתגעגעתי לשרת ורציתי נורא לחזור לשרת אז ניסיתי לעבוד על המערכת וזאת היתה טעות

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות
לפני 1 שעה SynLeX אמר:

אני כתבתי למה עשיתי את זה אתה מוזמן להסכל אני עשיתי את זה בגלל שהתגעגעתי לשרת ורציתי נורא לחזור לשרת אז ניסיתי לעבוד על המערכת וזאת היתה טעות

להתחבר מסמארף זה לעבוד על המערכת,

לשקר לצוות זה לא לעבוד על המערכת, זה לשקר בפנים של הצוות.

תחזור עוד חודש ואני אשקול את זה.

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• Zpower נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...