-GaBoT 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 22 -GaBoT חדש/ה ב־YourGame בר מימרן 0 8 הודעות קישור- https://www.youtube.com/watch?v=IQOaUnhZe9U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 22 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות החבר שלך נשמע כמו ההומו הזה מגולסטאר... שכחתי את השם שלו. אהה ותגיד לו שאני הפסדתי 700$ בהימורים, אז שלא ירגיש כל כך רע עם עצמו xD Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 22 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 27 דקות DMatriX אמר: החבר שלך נשמע כמו ההומו הזה מגולסטאר... שכחתי את השם שלו. אהה ותגיד לו שאני הפסדתי 700$ בהימורים, אז שלא ירגיש כל כך רע עם עצמו xD איך נפלו מבוגרים (גיבורים) מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 22 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 9 דקות NaDav CSGO אמר: איך נפלו מבוגרים (גיבורים) נפלו באימורים זה ממש קל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 22 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 21 דקות NaDav CSGO אמר: איך נפלו מבוגרים (גיבורים) התחתי מCase אחד, הגעתי ל900$ הפסדתי 700$ נשאר לי 200$. לדעתי לא הפסדתי כלום xD אלא הרווחתי פחות. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 בינואר 26 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני ב-1/22/2017 at 14:18 DMatriX אמר: החבר שלך נשמע כמו ההומו הזה מגולסטאר... שכחתי את השם שלו. אהה ותגיד לו שאני הפסדתי 700$ בהימורים, אז שלא ירגיש כל כך רע עם עצמו xD לאון שניידרובסקי או אתה התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 26 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 6 דקות Evya M אמר: לאון שניידרובסקי או אתה לקח לך 4 ימים לחשוב על זה? סחטיין, אתה משקיע. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 26 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 שעה DMatriX אמר: לקח לך 4 ימים לחשוב על זה? סחטיין, אתה משקיע. RIP MONEY, הפסדתי ITEM בדוטא 150$ של השחקן הכי אהוב שלי ינעל Clown9 Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2017 בינואר 27 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות הפסדתי M9 Doppler FT ושברתי את האוזניות, מקלדת, מיקרופון, מסך, ממיר, ראוטר ואת הכיסא. אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 5 שעות Beckham אמר: הפסדתי M9 Doppler FT ושברתי את האוזניות, מקלדת, מיקרופון, מסך, ממיר, ראוטר ואת הכיסא. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סה"כ 4000 שקל הלכו לפח חחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2017 בינואר 27 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות לפני 47 דקות NadavOhana אמר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סה"כ 4000 שקל הלכו לפח חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקטנה :) אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 בינואר 28 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני ב-1/26/2017 at 23:22 DMatriX אמר: לקח לך 4 ימים לחשוב על זה? סחטיין, אתה משקיע. את האמת ששמתי לב לזה רק באותו יום אבל כן לאחרונה אני משקיע התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו