DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 22 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות כן אני חופר ומספים, תתמודדו! xD עכשיו, אני ממשיך לעבוד על פוטושופ. ועשיתי שתי תמונות סתם לכיף ואני רוצה לדעת מה לדעתכם יותר יפה? הפעם בלי ביקורת, אלא רק מה אהבתם יותר. רק כדי להדגיש, אלו סתם תמונות שעשיתי לכיף כי משעמם לי. ואל תתייחסו לסמל שלי בקצה העליון של כל תמונה, אני מתייחס לזה כחתימה וירטואלית. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2017 בינואר 22 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות לפני 3 שעות DMatriX אמר: That <3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בינואר 22 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות השני :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 22 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות שניהם מכוערים אבל השני פחות :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 22 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת EYT אמר: שניהם מכוערים אבל השני פחות :) קח, הכנתי את זה במיוחד בשבילך, זה בהשראתך. לדעתי זה דומה מאוד ללוגו שלך. אני עוד מעט יעבוד על הצבעים. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 22 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: קח, הכנתי את זה במיוחד בשבילך, זה בהשראתך. לדעתי זה דומה מאוד ללוגו שלך. אני עוד מעט יעבוד על הצבעים. אהבתי קשות לבכות פשוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 22 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת EYT אמר: אהבתי קשות לבכות פשוט סיימתי. לדעתי זה פשוט נראה כמו Copy-Paste ללוגו שלך. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 22 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: סיימתי. לדעתי זה פשוט נראה כמו Copy-Paste ללוגו שלך. אין לי סגול בלוגו והכחול יותר בהיר . גם השחור יותר בהיר אצלי והלבן יותר אפור אבל אחד לאחד בעיקרון xD זה הפלטת צבעים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 22 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת EYT אמר: אין לי סגול בלוגו והכחול יותר בהיר . גם השחור יותר בהיר אצלי והלבן יותר אפור אבל אחד לאחד בעיקרון xD זה הפלטת צבעים איפה יש לך אדום בלוגו?!?! Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 22 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות (נערך) לפני 12 דקות DMatriX אמר: איפה יש לך אדום בלוגו?!?! היה בגרסה הישנה הלוגו הלבן היה אדום אבל החלפתי כי נראה יותר טוב בלבן עריכה חוץ מזה שבבאנר שיש לי בפורום יש את האדום וזה על אותה פלטה נערך 2017 בינואר 22 על ידי EYT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בינואר 22 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות תמונה מספר 2 לפי דעתי יותר יפה מהראשונה אבל גם תמונה הראשונה ממש יפה כל הכבוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 22 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות 2 Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו