fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 20 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות שם מדווח על הבעיה\באג:fricodeli (אופיר) השרת בו קרתה הבעיה: (שם השרת) גייל פירוט על הבעיה\באג:כשאתה ב CT הבאג מעביר אותך לטרור(קרה גם באלר וקיבלתי CT BAN בגלל הבאג) וזה מעצבן אשמח אם תטפלו בבאג בהקדם האפשרי צילום של הבעיה (במידה ויש):אין כי זה רנדומלי ואני לא תמיד ברקורד הערות:זה באג בכל המפות ומעצבן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אבקש לתקן את זה עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 21 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות לא אפשר לנעול ותודה... ויש אפשרות שאדמינים יעבירו אותנו בחזרה אם זה מוציא עד שיתקנו כי לא תמיד יש אדמינים וזה מציק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני יבקש בקבוצה של האדמינים שכל פעם שיש את הבאג הזה אז להחזיר עד שהבעיה תטופל ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.