APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 20 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות מעניין שאם אני מרחטט מספר בשם שלי ומישהו החליט לחרטט את האדמין ולהסביר לו שזה המספר שלו וגם על הדרך חסר כמה ספרות כדאי שזה היה מספר אמיתי מקבל באן לשבוע על זה אבל אם מישהו מאחל סרטן כשאדמינים ראו ושמעו את זה נותנים מיוט לכמה שעות למרות לפי מה שאני יודע איחול מחלות זה באן לשבוע אבל לא הקהילה הזאת מלאה בפרוטקציות '_' ובמקרה בשני המקרים זה אותו דבר מקשיבים ועושים פרוטקציות לאותו איש וכבר אין כוח לקהילה הזאת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בינואר 20 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום @MisterPussy נכון הבאן היה טעות וגם התנצלתי בפניך תקשיב.... אנחנו אנשים לא מכונות כל אדם בחיים שלו עושה טעות וטעויות קורות גם לך וגם לי אף אחד לא מושלם לכל אחד יש את הבעיות שלו ואת הדברים הטובים שלו. ועל זה אני מצטער. לגבי מה שרשמתה כאן לפני 4 שעות MisterPussy אמר: הקהילה הזאת מלאה בפרוטקציות '_' ובמקרה בשני המקרים זה אותו דבר מקשיבים ועושים פרוטקציות לאותו איש וכבר אין כוח לקהילה הזאת. זיו ימשיך מכאן כי זה לא קשור לאף אחד חוץ ממנו ואני מבקש לא להספים את האשכול כדי שלא יצא משליטה.... @Zpower לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 20 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות כל מי שהגיב פה, התגובות שלכם לא במקום. תקראו את האשכול: למתלונן היקר, אתה חושב שיש פה פרוטקציות? אין לך כוח לקהילה הזאת? מוזמן ללכת, אף אחד לא מכריח אותך להישאר. אנחנו עושים מאמצים כדי לשפר לאנשים את חווית המשחק ולמנוע מאנשים להרוס את חווית המשחק, ואין מה לעשות, יש טעויות אנוש בדרך, במקום לבוא כמו בן אדם ולהסביר שהייתה פה טעות אתה ככה יוצא על הקהילה? אם מבחינתך הפתרון הנכון לבעיה שהייתה זה לצאת על הקהילה, אז אתה טועה... אתה עצבני על משהו? תספור עד 10 ואז תחשוב מחדש אם מה שאתה עושה זה הגיוני. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.