DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות שאני מקליט דימו של המשחק, משום מה הוא רץ לי על 10 FPS. לא משנה באיזה שרת אני מצלם את הדמו. מישהו יודע איך לתקן את זה? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בינואר 19 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לא כל כך הבנתי.. בזמן שאתה מקליט ישלך 10 fps או שאתה צופה בדמו? תנסה לעשות verify לקבצים.. אגב תבדוק באינטרנט לא בטוח אם זה יעזור לך אבל.. https://www.google.co.il/amp/s/amp.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2d500v/low_fps_when_rewatching_selfrecorded_demos/?client=ms-android-om-lge My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה Sp Ne0n אמר: לא כל כך הבנתי.. בזמן שאתה מקליט ישלך 10 fps או שאתה צופה בדמו? תנסה לעשות verify לקבצים.. אגב תבדוק באינטרנט לא בטוח אם זה יעזור לך אבל.. https://www.google.co.il/amp/s/amp.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2d500v/low_fps_when_rewatching_selfrecorded_demos/?client=ms-android-om-lge בזמן ההקלטה הכל בסדר, שאני צופה בהקלטה יש לי 10 FPS. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בינואר 19 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: בזמן ההקלטה הכל בסדר, שאני צופה בהקלטה יש לי 10 FPS. אז תקרא את מה שרשום בקישור זה בדוק יעזור לך לי יש 10 fps בלובי My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת Sp Ne0n אמר: אז תקרא את מה שרשום בקישור זה בדוק יעזור לך לי יש 10 fps בלובי זה לא כל כך עוזר לי... הם מציעים להוסיף בוט למשחק ואני מקליט בשרתים שלנו... (ביהופ וסארף) Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בינואר 19 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: זה לא כל כך עוזר לי... הם מציעים להוסיף בוט למשחק ואני מקליט בשרתים שלנו... (ביהופ וסארף) יש כפתור למטה view more command תלחץ עליו ותגלה עולם אחר My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2017 בינואר 20 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות תנסה cl_interpolate 1 אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 7 שעות LeTroXe אמר: תנסה cl_interpolate 1 ניסיתי את זה ועוד 2000 פתרונות שיש בReddit. לא עובד. יכול להיות שהבעיה היא שאין GOTV בשרתים, אני עכשיו מנסה לבדוק את זה מקווה שזה יעבוד. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2017 בינואר 21 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות לפני 3 שעות DMatriX אמר: ניסיתי את זה ועוד 2000 פתרונות שיש בReddit. לא עובד. יכול להיות שהבעיה היא שאין GOTV בשרתים, אני עכשיו מנסה לבדוק את זה מקווה שזה יעבוד. לא הבנתי איך קשור GOTV אם אתה מצלם POV דמו? בכל מקרה GL.. אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 21 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 5 דקות LeTroXe אמר: לא הבנתי איך קשור GOTV אם אתה מצלם POV דמו? בכל מקרה GL.. זה לא קשור, פשוט זה היה הפתרון היחיד שלא ניסיתי... בכל מקרה, הבנתי את הבעיה והבנתי איך לסדר אותה. צריך להתחיל את הרקורד בזמן שיש Freeze time. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו