^^RoundY 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 ^^RoundY חדש/ה ב־YourGame עמית 5 27 הודעות אני רואה הרבה הספמות של אנשים/ילדים בצאט. זה מציק שמספימים , אז אני רוצה להציע שאם מישהו כותב יותר מ 5 פעמים ב שנייה , הוא יקבל גאג ל - כמה שתחליטו- אוטומטי מבלי שאדמינים יצטרכו לטפל בזה. אני חושב שצריך את זה מאוד בכל השרתים! אבל במיוחד בג'ייל. תודה . ROUNDY ^^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בינואר 19 Nah מורחקים 294 548 הודעות מעדיף שיוסיפו מערכת נגד סלאם במקום לחלק מיוטים לשנה על ימין ועל שמאל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בינואר 19 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 44 דקות Nah אמר: מעדיף שיוסיפו מערכת נגד סלאם במקום לחלק מיוטים לשנה על ימין ועל שמאל. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=107086 תציע :)~ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 בינואר 20 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 12 שעות ^^RoundY אמר: אני רואה הרבה הספמות של אנשים/ילדים בצאט. זה מציק שמספימים , אז אני רוצה להציע שאם מישהו כותב יותר מ 5 פעמים ב שנייה , הוא יקבל גאג ל - כמה שתחליטו- אוטומטי מבלי שאדמינים יצטרכו לטפל בזה. אני חושב שצריך את זה מאוד בכל השרתים! אבל במיוחד בג'ייל. תודה . ROUNDY ^^ מי שמדבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 בינואר 20 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 14 שעות ^^RoundY אמר: אני רואה הרבה הספמות של אנשים/ילדים בצאט. זה מציק שמספימים , אז אני רוצה להציע שאם מישהו כותב יותר מ 5 פעמים ב שנייה , הוא יקבל גאג ל - כמה שתחליטו- אוטומטי מבלי שאדמינים יצטרכו לטפל בזה. אני חושב שצריך את זה מאוד בכל השרתים! אבל במיוחד בג'ייל. תודה . ROUNDY ^^ רק לפני יומים הספמת אני אדמין בפאגים מה אתה מדבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 פורסם 2017 בינואר 20 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות לפני 17 שעות ^^RoundY אמר: אני רואה הרבה הספמות של אנשים/ילדים בצאט. זה מציק שמספימים , אז אני רוצה להציע שאם מישהו כותב יותר מ 5 פעמים ב שנייה , הוא יקבל גאג ל - כמה שתחליטו- אוטומטי מבלי שאדמינים יצטרכו לטפל בזה. אני חושב שצריך את זה מאוד בכל השרתים! אבל במיוחד בג'ייל. תודה . ROUNDY ^^ אני בעד חבל שאין סקר שנוכל להצביע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום! נאמרו פה רעיונות ממש יפים אבל בבקשה תגיש לפי טופס זה עם סקר כדי שנוכל להצביע @Nah ממליץ גם לך! ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.