DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות כמו תמיד, אני עדיין לומד על פוטושופ וכל מה שזה כולל. רק שהפעם אני לומד על Strokes. לכן הכנתי את התמונה הזאת, שהיא לא כל כך מושקעת, אלה יותר ללמידה. אני שיחקתי עם כל ההגדרות של הStroke וזה מה שיצא. בעניי זה נחמד. רק ביקורת בונה Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 20 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות אוקי בקשה בקורת בונה ולא כמו השאר שבטח יגיבו פה "איזה יפההה יווואו" רק בשביל לקבל +1 בתגובות.. אז: 1) הרקע שבחרת נראה זוועה תנסה להוסיף לו BLUR אולי זה ישפר, כל הדברים הצדדים שרואים עליו הורסים את התמונה כי אין סימטרייה למרות שבשאר הדברים ( ה STROKES) יש הצבעים מאוד נבלעים אחד בשני אין ביניהם "הרמוניה" 2) ההגדרות ששחקת עם הטקסטים - הימיני נבלע בתמונה אני בקושי מבין מה כתוב, והכתב והצבע של הYourgame ממש לא קשור והוא מתוח בצורה ממש לא טובה 3) התמונות שבחרת כנראה לא היו באותן הממדים, מעכת את שלושתם לאותו גודל לכן זה לא נראה טוב ומאוד מאוד מאוד מתוח, בגלל שהשתמשת בתמונות רקע רוב הסיכויים שהן קיימות באותן הממדים פשוט לא חיפשת או לא חשבת על זה. 4) הStroke ששמת ממש לא נקרא ללמוד STROKE לצערי, אתה לקחת STROKE קיים של שלוש צבעים ופשוט החלפת אותם לצבעים הנוכחיים, לא שחקת עם שום אופציה אחרת שם אולי שחקת באופציה של ה Radial\Daimond וכל החרטא הזה לא זוכר תשם של זה עכשיו יחיסית לשאר ההעבודות שפרסמת עד עכשיו, זה נראה כאילו לקחת כמה צעדים אחורה פה, קורה שיוצאת עבודה לא טובה פעם ב..., גם לי זה קורה מלא, אבל מכאן לומדים. בהצלחה בהמשך!, צטט אותי אם אתה מחליט לעדכן את העבודה ולא לוותר עליה, זה בסדר לוותר על עבודות קורה.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 בינואר 20 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות ממש לא אהבתי שפשוט מתחת את התמונות בלי שום קשר כי זה סתם הורס את התמונה התמונות בצבעים שונים לגמרי אחת מהשניה ולכן זה לא נראה יפה בעין הייתי ממליץ גם על רקע יותר מתאים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2017 בינואר 20 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות לפני 5 שעות KnowYourMeme אמר: אוקי בקשה בקורת בונה ולא כמו השאר שבטח יגיבו פה "איזה יפההה יווואו" רק בשביל לקבל +1 בתגובות.. אז: 1) הרקע שבחרת נראה זוועה תנסה להוסיף לו BLUR אולי זה ישפר, כל הדברים הצדדים שרואים עליו הורסים את התמונה כי אין סימטרייה למרות שבשאר הדברים ( ה STROKES) יש הצבעים מאוד נבלעים אחד בשני אין ביניהם "הרמוניה" 2) ההגדרות ששחקת עם הטקסטים - הימיני נבלע בתמונה אני בקושי מבין מה כתוב, והכתב והצבע של הYourgame ממש לא קשור והוא מתוח בצורה ממש לא טובה 3) התמונות שבחרת כנראה לא היו באותן הממדים, מעכת את שלושתם לאותו גודל לכן זה לא נראה טוב ומאוד מאוד מאוד מתוח, בגלל שהשתמשת בתמונות רקע רוב הסיכויים שהן קיימות באותן הממדים פשוט לא חיפשת או לא חשבת על זה. 4) הStroke ששמת ממש לא נקרא ללמוד STROKE לצערי, אתה לקחת STROKE קיים של שלוש צבעים ופשוט החלפת אותם לצבעים הנוכחיים, לא שחקת עם שום אופציה אחרת שם אולי שחקת באופציה של ה Radial\Daimond וכל החרטא הזה לא זוכר תשם של זה עכשיו יחיסית לשאר ההעבודות שפרסמת עד עכשיו, זה נראה כאילו לקחת כמה צעדים אחורה פה, קורה שיוצאת עבודה לא טובה פעם ב..., גם לי זה קורה מלא, אבל מכאן לומדים. בהצלחה בהמשך!, צטט אותי אם אתה מחליט לעדכן את העבודה ולא לוותר עליה, זה בסדר לוותר על עבודות קורה.. ילד מתנשא.. אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 20 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 43 דקות Flicker אמר: ילד מתנשא.. ממש לא מתנשא אמר לו את האמת בפנים ומזה לומדים You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 20 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני 1 שעה Flicker אמר: ילד מתנשא.. הוא ביקש דעה. הוא נתן לו ביקורת בונה, איך בדיוק הוא מתנשא פה? boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2017 בינואר 20 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות טוב אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2017 בינואר 20 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות אני אישית לא התלהבתי כל כך אבל תמשיך להתמיד ומאמין שבקרוב תישתפר רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות כולכם לא הבנתם את העניין בעבודה הזאת, לא היה אכפת לי מכל התמונות ומהרקע, זה רקע שסתם לקחתי מהאינטרנט. והתמונות האלה זה הדבר הראשון שעלה לי בראש, לא אכפת לי מהם. אני סתם רציתי להתעסק עם הStrokes, ואולי זה ישמע מפגר, אבל רק להבין שאני יכול לעשות בתוך הStroke אפשרות של Overlay לקח לי חצי שעה... ואז גם למדתי שאני יכול לשים יותר משתי צבעים בתוך הOverlay, פשוט סתם שמתי ירוק/כחול/ירוק/כחול. ואז למדתי שאפשר גם לשחק עם כל זוות בנפרד של תמונה, כמו שעשיתי עם הלוגו של Yourgame. אני יודע שזה יצא חרא, אבל זה פעם ראשונה שאני עושה את זה. מן הסתם כי רק שעשיתי את התמונה גיליתי את זה. כל התמונות שמופיעות פה כמו הרקע, הסיאס, TF, וOVERWATCH, הם סתם, כי רציתי לבדוק אם זה עובד גם על תמונות. ואחרי שעשיתי תמונה אחת עשיתי לזה פשוט העתק הדבק לשאר... התגובה היחידה שאני באמת מתייחס אליה מכל מה שיש פה זה מהתגובה של KNOWYOURMEME. לגבי מה שהוא אמר על Radial/diamond (אין לי מושג מה זה לכן זה מעניין אותי לגלות). לא פתחתי את האשכול הזה בשביל דעות על התמונה, אלה רק על הStrokes. לכן זאת התגובה היחידה שבאמת קשורה לזה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 20 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 2 דקות DMatriX אמר: התגובה היחידה שאני באמת מתייחס אליה מכל מה שיש פה זה מהתגובה של KNOWYOURMEME. לגבי מה שהוא אמר על Radial/diamond (אין לי מושג מה זה לכן זה מעניין אותי לגלות). זה הצורה שהgradient מופיע בצורה של עיגול/קו ישר/יהלום וכו ואפשר להבין לפי השם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת EYT אמר: זה הצורה שהgradient מופיע בצורה של עיגול/קו ישר/יהלום וכו ואפשר להבין לפי השם כן.... עדיין אין לי מושג מזה אומר... אני עוד מעט יהיה בבית וינסה את זה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 20 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות diamond radial straight קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 11 שעות KnowYourMeme אמר: אוקי בקשה בקורת בונה ולא כמו השאר שבטח יגיבו פה "איזה יפההה יווואו" רק בשביל לקבל +1 בתגובות.. אז: 1) הרקע שבחרת נראה זוועה תנסה להוסיף לו BLUR אולי זה ישפר, כל הדברים הצדדים שרואים עליו הורסים את התמונה כי אין סימטרייה למרות שבשאר הדברים ( ה STROKES) יש הצבעים מאוד נבלעים אחד בשני אין ביניהם "הרמוניה" 2) ההגדרות ששחקת עם הטקסטים - הימיני נבלע בתמונה אני בקושי מבין מה כתוב, והכתב והצבע של הYourgame ממש לא קשור והוא מתוח בצורה ממש לא טובה 3) התמונות שבחרת כנראה לא היו באותן הממדים, מעכת את שלושתם לאותו גודל לכן זה לא נראה טוב ומאוד מאוד מאוד מתוח, בגלל שהשתמשת בתמונות רקע רוב הסיכויים שהן קיימות באותן הממדים פשוט לא חיפשת או לא חשבת על זה. 4) הStroke ששמת ממש לא נקרא ללמוד STROKE לצערי, אתה לקחת STROKE קיים של שלוש צבעים ופשוט החלפת אותם לצבעים הנוכחיים, לא שחקת עם שום אופציה אחרת שם אולי שחקת באופציה של ה Radial\Daimond וכל החרטא הזה לא זוכר תשם של זה עכשיו יחיסית לשאר ההעבודות שפרסמת עד עכשיו, זה נראה כאילו לקחת כמה צעדים אחורה פה, קורה שיוצאת עבודה לא טובה פעם ב..., גם לי זה קורה מלא, אבל מכאן לומדים. בהצלחה בהמשך!, צטט אותי אם אתה מחליט לעדכן את העבודה ולא לוותר עליה, זה בסדר לוותר על עבודות קורה.. לפני 45 דקות EYT אמר: diamond radial straight אני לא רואה שום הבדל בין כל אלה... שמתי Diamond/radial/reflected/angle/shape bursh וההבדל היחיד שאני רואה זה שזה משנה את המיקום של הצבע... אותו צבע, אותו צורה, רק מיקום שונה... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות ככה DIAMOND נראה מה ההבדל בין זה לבין הרגיל חוץ מהמיקום...? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בינואר 20 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות בלי תגובות spam . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו