zYx #D10S 242 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות שלום, הייתי בשרת הגייל ואמרתי בואו ליורגיים ואז אמרו שפירסמתי קהילה מתחרה (בצחוק). skyline היה בטוח שצעקתי קהילה מתחרה אז הוא נתן לי באן ואמר לי שהוא שמע קהילה מתחרה ולא יורגיים. ממש יפה שעכשיו אני צריך לחפש עשרים איש לרקורד שהוא חושב שהוא שמע קהילה מתחרה. תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2017 בינואר 19 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות @Skyline אתה בטוח ששמעת אותו אומר קהילה מתחרה ולא יורגיים? ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני יבדוק עם האדמין ויברר את העניין לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות אמרתי יורגיים סתם לקטע ואמרו לו שפירסמתי קהילה. עכשיו אני גם צריך להוכיח שזה לא קרה. באמת שיקול דעת נכון @Skyline קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @ZYX בוא בבקשה לשרת ה TS לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.