APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: MisterPussy SteamID: סוג ההרחקה : Ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Jail Break האדמין שביצע את ההרחקה: Nadav ohana אורך ההרחקה: 1 w סיבת ההרחקה: פירסום פרטים אישיים תיאור המקרה: אני שם פאקינג סתם מחרטט מספרים בשם שלי ואז אתה פאקינג מאמין לילדה שסתם באה להציק שזה המספר שלה! הוכחות : אפילו 10 ספרות אין לזה! אתם יכולים להתקשר ולנסות זה המספר! 050-593-92 תנסה! נערך 2017 בינואר 19 על ידי MisterPussy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אז מה אני לא צריך לדעת של מי המספר הזה בכלל אנשים פשוט יכולים להוסיף את שתי הספרות האחרונות ולהשלים את המספר.... לא כזה קשה? עוד משהו? ויש עוד מספר לא רק זה דרך אגב לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות הבאן ירד! ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.